Οι δυο βασικές δεσμεύσεις της ΕΠΟ προς τη FIFA


Απέναντι στην FIFA, η διοίκηση της ΕΠΟ έχει αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις. Αυτές δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ψήφιση κανονισμών, ούτε με την εφαρμογή τους, ούτε με τη βία. Η πρώτη δέσμευση είναι να διοικήσει, όμως η πιο βασική να ανάψει… στοπ στις παρεμβάσεις του Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο και ταυτόχρονα να κατοχυρωθεί με νόμο, τον οποίο κατάργησε ο Κοντονής.
Οσο δεν γίνεται ειδικά το δεύτερο, τόσο θα πλησιάζει ο «μπαμπούλας» του Grexit. Αν είναι έστω και «εικονικό», δηλαδή θα ανακληθεί μετά τη ΓΣ της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου και θα έχει επιπτώσεις στις ομάδες, ο Γραμμένος θα υλοποιήσει τη δήλωσή του ότι θα παραιτηθεί;

Θα έρθει επιστολή
Εκείνο που δεν υπολογίζει η ΕΠΟ, και σίγουρα θα την εκθέσει αν η FIFA αποφασίσει Grexit, είναι ότι έρθει επιστολή που να αιτιολογεί την απόφασή της, ενώ τα πάντα θα ανακοινωθούν επίσημα στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Δεν φοβούνται μήπως εκτεθούν, εφόσον δημοσιοποιηθεί ότι για το Grexit φταίνε άλλα πράγματα και όχι αυτά που διατυμπανίζουν τα «παπαγαλάκια» στο Πάρκο Γουδί.