«Σφραγίδα» τέλους για Μάνταλο, Κομίνη, Αρετόπουλο

***Για τον τραυματία Καλογερόπουλο δεν είναι είδηση
***Κομίνης, Αρετόπουλος δεν παραιτήθηκαν όπως ζήτησε ο Τεβεκέλης αλλά τους τελειώνει η ΚΕΔ


Ρέφερι που δεν είναι διεθνής, δηλαδή ο Τζήλος (Λάρισας), ορίστηκε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν στον πρώτο γύρο, όταν έβαλαν τον Στυλιαρά (Αιτ/νιας), καθώς και τότε τα είχαν «θαλασσώσει» άπαντες όσοι έχουν το σήμα της FIFA. Ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έβαλε κώλυμα αλλά δεν μπορούσε να μπει, επειδή την προηγούμενη αγωνιστική σφύριξε Παναθηναϊκό. Κώλυμα έβαλε και Παπαπέτρου (Αθηνών).
Όμως, θα μπορούσε να μπει ο Μάνταλος (Καβάλας), ο μόνος διεθνής που φέτος δεν έχει οριστεί σε ντέρμπι. Θα μπορούσε να μπει ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), όμως επιβεβαιώθηκε ότι είναι δυο μήνες και πλέον τιμωρημένος (και συνεχίζεται), αν και ο τελευταίος ορισμός του ήταν σε ματς (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), το οποίο δεν έγινε! Πρόκειται για τιμωρία που δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά, όμως φοβούνται μην θυμώσει ο ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να μπει ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), καθώς μέτρησε τελικά το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Ο Κομίνης; Υπενθυμίζουμε ότι ο Τεβεκέλης, παράγοντας του ΠΑΟΚ, ζήτησε να παραιτηθούν από τους πίνακες οι Κομίνης, Αρετόπουλος, μόνο που με τέτοια ΚΕΔ δεν χρειάζεται να το κάνουν… Υπάρχουν και οι συμπτώσεις…
Τι σημαίνουν όλα αυτά, δηλαδή η επιλογή του Τζήλου για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ; Τελειώνουν και οι τρεις, και ο Μάνταλος, και ο Αρετόπουλος και Κομίνης. Αυτό το μήνυμα έστειλε η ΚΕΔ. Φυσικά τελειώνει και ο Καλογερόπουλος που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.