«Βιτρίνα» για… εκτρώματα


***Το δήθεν Grexit δίνει την ευκαιρία να «ξεσαλώσουν», καθώς  έρχονται «φωτογραφικοί» κανονισμοί από την ΕΠΟ με την… καραμέλα της κανονικότητας 
***Και πέρσι έλεγαν ότι όλα εγκρίνονται από την FIFA, όμως όλοι κατάλαβαν το «παραμύθι», παρόλα αυτά θα κάνουν ξανά τα ίδια.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οσο η FIFAανέχεται μια ΕΠΟ που απλά παρατηρεί τις παρεμβάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει άποψη, ακόμη και για το πώς πρέπει να παίζονται τα πρωταθλήματα, και όσο η FIFAανέχεται μια ΕΠΟ που προτιμά να μην βλέπει την πραγματικότητα, την εύνοια υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, θα γίνονται τα ίδια και χειρότερα.
Από την Ομοσπονδία «νίπτουν τα χείρας τους» για τους κανονισμούς που ισχύουν, επειδή, όπως λένε, «τους βρήκαν έτοιμους και έγιναν επί ΠΔΕ/ΕΠΟ». Παραβλέπουν ότι… τοποτηρητής ήταν ο Βασιλειάδης και πως οι ίδιοι μας έλεγαν ότι εγκρίθηκαν από τη FIFA, χώρια που κάποια από τα στελέχη της ομοσπονδίας, για παράδειγμα ο Εκτελεστικός Γραμματέας Αλέξης Δέδες και ο νομικός σύμβουλος Νίκος Μπάρτζης, ήταν και στη διοικούσα.
Τώρα θα …αυστηροποιήσουν τους κανονισμούς που και πέρσι ήταν αυστηροί!  Όμως, γιατί οι κανονισμοί που θα έρθουν φαίνεται είναι «κομμένοι και ραμμένοι» στα μέτρα της… εξυγίανσης, μια λέξη που δεν τολμούν να πουν, βαφτίζοντας… κανονικότητα την επόμενη μέρα;
Ουσιαστικά η απειλή του Grexitείναι η «βιτρίνα» και θα περάσουν «φωτογραφικούς» κανονισμούς, όπως να μην αφαιρούνται βαθμοί για τραυματισμό αξιωματούχου από ρίψη αντικειμένου, για εισβολή αξιωματούχων (χωρίς επεισόδια) μέσα στο τερέν, και το κυριότερο για αυστηρές ποινές (σ.σ. θέλουν να φιμώσουν τις ομάδες και τους παράγοντες) για κρίσεις κατά της διαιτησίας και τις ΕΠΟ, ενώ θα… εξαφανιστεί και η τιμωρία της έδρας για το άναμμα καπνογόνων.
Εκείνο που απομένει είναι αν θα τους αφήσει η FIFA να το… τερματίσουν!