Μαριν(ναρισμένος) ο Περέιρα


Με βάση την ανακοίνωση της νέας δομής της ΚΕΔ, υποτίθεται ότι υπεύθυνος για τους ορισμούς στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Ισπανός Μαρίν και επικεφαλής της ΚΕΔ ο Περέιρα. Όμως, πως γίνεται η φιλοσοφία στη διαιτησία να είναι ίδια με την… εποχή που ο Περέιρα αναλάμβανε (υποτίθεται) την ευθύνη των επιλογών των διαιτητών;

Τίποτα δεν άλλαξε με την έλευση του Ισπανού αρχιδιαιτητή και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Ένα παράδειγμα αποτελεί ο χρόνος της επιστροφής του Αγγελου Ευαγγέλου. Ο Αθηναίος ρέφερι τιμωρήθηκε με διάστημα όσο και ο Βάτσιος, για την ακρίβεια κάτι λιγότερο. Όμως, η διαφορά είναι ότι ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι, αντί για φάουλ, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1, άρα το λάθος, συγκεκριμένα σε βάρος των «ερυθρολεύκων» είναι σοβαρότερο, επειδή έγινε σε ντέρμπι!
Πως γίνεται, λοιπόν, ο Περέιρα και ο Μαρίν να βάζουν τις ίδιες τιμωρίες; Ο Βάτσιος προκάλεσε όλη την Ελλάδα στις 17 Σεπτεμβρίου, με πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, σε φάση εκτός περιοχής που δεν ήταν ούτε φάουλ, στον αγώνα της με τη Λαμία, και σφύριξε ξανά στις 19 Νοεμβρίου. Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 έγινε στις 4 Μαρτίου και ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει το αυριανό (29/04) παιχνίδι Πλατανιάς-Πανιώνιος, ένα εύκολο παιχνίδι για να πάρει και καλό βαθμό, ώστε να οριστεί και για ματς της άλλης Κυριακής.