Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές


Φυσικά και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την συγκεκριμένη ομοσπονδία, παρά «φωτογραφικούς» κανονισμούς και κατάργηση άλλων που ισχύουν πολλά χρόνια, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος παραδέχθηκε ότι οι Σαββίδης, Μελισσανίδης στήριξαν την παράταξή του και δεν κουνήθηκε φύλλο. Κατά τα άλλα θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο σε οδό… κανονικότητας, όμως ακόμη η Ομοσπονδία δεν αποφάσισε να διοικήσει και, όπως αποδείχθηκε από τις προχθεσινές δηλώσεις του ίδιου του Υφυπουργού, είναι δεδομένο ότι εξακολουθεί …σέρνεται πίσω από τον Βασιλειάδη. Παράλληλα, γίνεται κάτι ανάλογο με το πολιτικό σκηνικό, όπου αυτός που αναλαμβάνει Πρωθυπουργός τα ρίχνει στους προηγούμενους, όμως στην ΕΠΟ εξακολουθούν να το κάνουν, τα ρίχνουν στην ΠΔΕ, αν και πέρασαν οκτώ μήνες από την εκλογή της παρούσας διοίκησης και παράλληλα δεν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ της εκλεγμένης διοίκησης και της διορισμένης διοικούσας.
Προκαλεί εντύπωση και η ανοχή της FIFA, αν και είναι δεδομένο ότι στην Ζυρίχη και στην Νιόν (= UEFA) το… φυσάνε και δεν κρυώνει με το «ελληνικό πρόβλημα» που τους ξεφτίλισε διεθνώς. Όμως, το ερώτημα είναι πως δέχονται από την ΕΠΟ να κάνει προτάσεις, παρά να επιβάλλουν όσα ισχύουν στο δικό τους πειθαρχικό δίκαιο. Με την ευκαιρία αμφιβάλλουμε αν το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τον …κίνδυνο του Grexit, στο Πάρκο Γουδί, χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανέναν. Εξίσου παράλογο είναι πως άλλα πράγματα γράφει η επιστολή του Χούμπελ για το Grexit, και για άλλους κανονισμούςκάνει η ΕΠΟ προτάσεις.
Εφτασαν στο σημείο να διαρρέουν ότι θα γίνει Grexit, αν υπάρξουν επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, ένα …αφήγημα που κατέρρευσε εκ των έσω, καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος».

Σχόλια