Η διαιτησία πατώνει ή ακόμη;


***Δεν έχουν διαιτητή κοινής αποδοχής για τον τελικό Κυπέλλου, καθώς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ τσακώνονται για Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου.

Μην ξεγελιέστε ότι η διαιτησία έπιασε πάτο, έχουμε να δούμε κι άλλα αίσχη, καθώς το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη και οι πίνακες στελεχώνονται από ανίκανους στην πλειοψηφία διαιτητές, καθώς τα λάθη της φετινής σεζόν έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ας μην ξεχνάμε ότι απομένει και ο τελικός Κυπέλλου (12/05), καθώς στον περσινό, όπου αναμετρήθηκαν και πάλι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έλειψαν οι… ομορφιές.
Οι δυο φιναλίστ τσακώνονται από τώρα και ματιά στα τελευταία πρωτοσέλιδα εφημερίδων της Θεσσαλονίκης, αρκεί να επιβεβαιώσει. Σημειώστε ότι όλα αυτά γίνονται, τη στιγμή που οι αρμόδιοι κομπάζουν ότι η διαιτησία πάει καλά, όμως η πραγματικότητα, μαζί και η FIFA,έρχονται να τους διαψεύσουν.
Πραγματικά, δεν υπάρχει διαιτητής κοινής αποδοχής. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), όμως μετά το ματς Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-2, η ΑΕΚ ζήτησε να μην σφυρίξει ξανά παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως και δικό της αγώνα. Παράλληλα, η ΑΕΚ θέλει τον Παπαπέτρου (Αθηνών), όμως η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί!
Άλλη μια πλευρά της πραγματικότητας είναι ότι δεν είχαν διεθνή, αφού τους «έκαψαν» όλους με την ασυλία στα λάθη τους, για να βάλουν στο ντέρμπι της Κυριακής, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Θέλουν να κρατήσουν για τον τελικό τον Παπαπέτρου και τον Σιδηρόπουλο, οι οποίοι κατά σύμπτωση και οι δυο έβαλαν κώλυμα για την Κυριακή, όμως δεν τόλμησαν να βάλουν Κομίνη (Θεσπρωτίας) ή Αρετόπουλο (Τρικάλων), απόδειξη ότι φοβούνται αντιδράσεις του ΠΑΟΚ. Μόνο στον Ολυμπιακό στέλνουν διαιτητές που τον έχουν αδικήσει ή είναι ανεπιθύμητοι με τελευταία απόδειξη του Κατσικογιάννη, Στυλιαρά.

-Η απόδειξη ότι και η FIFAθεωρεί ότι η διαιτησία δεν πάει καλά είναι πως έστειλε τον Ισπανό Μαρίν και θα στείλει έναν ακόμη ξένο αρχιδιαιτητή,  πιθανόν και δυο, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. Αυτά που βλέπουν όλοι οι φίλαθλοι, τα βλέπουν, έστω και αργά, και οι αρμόδιοι. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, μέχρι τη ΓΣ της ΕΠΟ.

-Αν η διαιτησία πήγαινε καλά, γιατί δεν τολμούν να ορίσουν ούτε σε ματς της πλάκας Αρετόπουλο ή Κομίνη; Ειδικά ο πρώτος είναι τιμωρημένος για ματς που δεν έγινε, δηλαδή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία!