«Φωτογραφίζουν» ποιοι θα ανέβουν - Διαβάστε τα ονόματα

Όπως και πέρσι τέτοια εποχή, μέσω των επιλογών που έκαναν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, φαινόταν τι είδους αλλαγές θα γίνουν στους πίνακες διαιτησίες και το σχέδιο (σ.σ. πάρτε το όπως θέλετε) προχώρησε παρά την έλευση του Περέιρα, ο οποίος δεν κατάλαβε ότι ήρθε στην Ελλάδα, επειδή το δίδυμο τα έκανε… μπάχαλο. Ετσι και τώρα, που προστέθηκε και ο Ισπανός Μαρίν, που ούτε αυτός κατάλαβε γιατί ήρθε, φαίνεται τι είδους αλλαγές θα κάνουν στους πίνακες.
Μέσω των ορισμών επιβεβαιώνουν το σενάριο, για «φάγωμα» 10-12 διαιτητών, επειδή θέλουν γίνει μεγάλη …ανανέωση στον πίνακα της Superleague. Ο λόγος προφανής, καθώς θέλουν να δείξουν ότι φταίνε οι ρέφερι και όχι αυτοί που τους ορίζουν και ταυτόχρονα αποφασίζουν για ποινές-χάδια σε όσους αδικούν τον Ολυμπιακό ή ευνοούν ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, μέσω των ορισμών, η ΚΕΔ, ή όποιοι είναι αυτοί που ορίζουν, «φωτογραφίζουν» και ποιοι είναι υποψήφιοι ανόδου. Αλλωστε, άρχισαν να ορίζονται το διάστημα από την 27η μέχρι την 29η αγωνιστική, επειδή δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων, ως τέταρτοι μπαίνουν ρέφερι της Football League. Από δυο ματς έχουν πάρει  ο Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου), ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και ο Γιάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας) και από ένα ο Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας), Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς), ο Γιώργος Λάμπρου (Εύβοιας), ο Στάθης Γκορτσίλας (Μακεδονίας), ο Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας), ο Βαγγέλης Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής) και ο Κώστας Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας). Συνολικά  έντεκα ρέφερι.

Υποψήφιος για άνοδο στην Superleague φαίνεται να είναι ο Κώστας Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας). Είναι η ένωση που ανήκει ο Κομίνης και για να υπολογίζουν στον Μπαλατσούκα, σημαίνει ότι δεν υπολογίζουν στον διεθνή ρέφερι! Εκτός αν λόγω της… αφωνίας του για όσα έγιναν στην Τούμπα άλλαξε και η στάση της ΚΕΔ, καθώς άποψη για τον ρέφερι, ότι πρέπει να παραιτηθεί, έχει εκφράσει μόνο ο Τεβεκέλης.

Ο Σελίμος (Λακωνίας), ο Πουλημάς (Κέρκυρας), ο Φουκάκης (Ηρακλείου) και ο Φωτιάδης (Σερρών) ουσιαστικά, μέσω των ορισμών ως τέταρτοι, εμφανίζονται στο… κατώφλι της επανόδου, καθώς υποβιβάστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Μήπως ο Φουκάκης, για το «φάγωμα» του οποίου η ΕΠΣ Ηρακλείου κατηγόρησε τον Κουκουλάκη, είναι και ευκαιρία να «γλυκάνει» ο τελευταίος την ΕΠΣΗ; Μήπως θέλουν να το περάσουν ως μήνυμα ότι τάχα δεν κάνει κουμάντο;