«Έχουμε θέμα με Γκαγκάτση»


***Ο Ολυμπιακός ζήτησε και τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τον συνεταιρισμό

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα «καυτό» θέμα, που υπάρχει, όμως όλοι κάνουν πως δεν βλέπουν ή δεν καταλαβαίνουν, έθεσε ο Ολυμπιακός στο προχθεσινό ΔΣ της Λίγκας, όπου εκπροσωπήθηκε από τους αντιπροέδρους Τάκη Αγραφιώτη, Σάββα Θεοδωρίδη, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Παύλου, το μέλος του ΔΣ Γιάννη Βρέντζο, τον νομικό εκπρόσωπο Αργύρη Λίβα και τον διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά.
Το σοβαρό θέμα έχει να κάνει με την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας. Η αρχή έγινε με την επιστολή του Παύλου, με ημερομηνία 22 Μαρτίου για το θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος, όπου αναφερόταν ότι είναι «παρανόμως διορισθείς» και προχθές η πλευρά του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι «έχουμε θέμα με τον Βασίλη Γκαγκάτση, δεν θέλουμε να μας εκπροσωπεί».
Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε μετά από παρέμβαση της Ξάνθης με την αιτιολογία «ότι ήδη υπήρχαν πολλά θέματα προς συζήτηση», όμως ο Ολυμπιακός άνοιξε το κεφάλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. «Φέρτε μας τη σύμβαση του κ. Γκαγκάτση, να δούμε και ποιος την έχει υπογράψει», ζήτησαν επίσης οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες.
Με τη σύμβαση υπάρχει ένα ερώτημα. Αν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει προσληφθεί ως διευθύνων σύμβουλος ή ως νομικός σύμβουλος, με πιο πιθανό το δεύτερο. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι «είναι παρανόμως διορισθείς», επειδή ο Γκαγκάτσης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», και εκ του νόμου υπάρχει κώλυμα στο να ασκεί διοίκηση. «Τόσο ο διακοσμητικός Πρόεδρος, όσο και ο παρανόμως διορισθείς, κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν την SUPER LEAGUΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Γιώργος Παύλου.