Διαλυμένη ΚΕΔ, ανίκανοι διαιτητές


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σωτηρία, αν δεν βελτιωθεί η διαιτησία, η οποία είναι 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα διεκόπη, εξαιτίας μιας διαιτητικής απόφασης και σα να μην έφτανε αυτό οι Κομίνης, Ποντίκης αρχικά ακύρωσαν το γκολ του ΠΑΟΚ, μετά το μέτρησαν στα αποδυτήρια! Σα να μην έφτανε ούτε αυτό, ο διεθνής ρέφερι έγραψε ένα φύλλο αγώνα, το οποίο αποτελεί …υπόδειγμα δημοσίων σχέσεων, το οποίο κρίθηκε ελλιπές από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας.
Προέκυψαν πολλά διαιτητικά θέματα. Τι έκανε η ΚΕΔ για όλα αυτά; Τίποτα! Απλά, έδειξε ότι είναι διαλυμένη. Ο Περέιρα δεν πήρε θέση για τη φάση, ούτε σεμινάριο έκανε, ούτε οδηγίες έστειλε, ούτε αναζήτησε τους λόγους που ο Κομίνης, ο διαιτητής που επέλεξε για ένα σημαντικό ματς (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) δεν ξέρει να γράφει ένα σωστό φύλλο αγώνα, επειδή αν ίσχυε το τελευταίο θα προέκυπτε και η υπαιτιότητα της οριστικής διακοπής του ντέρμπι των δικεφάλων.
Κανονικά ο Πορτογάλος έπρεπε να πάρει αποφάσεις και για τους ανίκανους διαιτητές που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν, όμως πολλά ζητάμε. Δεν έδιωξαν τον Βάτσιο, να και ο Ευαγγέλου που έδωσε πέναλτι εκτός περιοχής!
Γιατί να υπάρχει ελπίδα στην ελληνική διαιτησία; Ο Περέιρα, με αμοιβή 22.000 ευρώ, δεν ασχολείται ούτε με το ότι οι διαιτητές της Superleague είναι απλήρωτοι από την 11η αγωνιστική και της Football League δεν έχουν λάβει ευρώ από το ξεκίνημα της σεζόν…

-Ο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να κάνει ταξιδάκι στην Πορτογαλία, δεν φαίνεται να συνεργάζεται (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) με τον Μαρίν που ήρθε για να αναλάβει «συνυπεύθυνος» στους ορισμούς, δεν έδιωξε τον Τριτσώνη, έβαλε τον Κουκουλάκη (αντί να τον διώξει) στο VAR που δεν υπάρχει, τους οποίους η FIFA και η UEFA  δεν θέλουν στην ελληνική διαιτησία, αλλά το δίδυμο να συνεργαστεί με τον Μαρίν!

-Στο διάστημα της διακοπής όλοι έκαναν κάτι… Ο Βασιλειάδης ζήτησε κάποιες δεσμεύσεις από τις ομάδες, η Λίγκα ενέκρινε, η ΕΠΟ έστειλε τις δικές της προτάσεις, μέχρι που χθες ο Γραμμένος πήγε από την Ελβετία στην Αυστρία για να δει τον Χούμπελ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA. Εξαίρεση στον κανόνα αποτέλεσε η ΚΕΔ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…