Προκαλούν την λογική με τη… νέα δομή της ΚΕΔ!

Μάλλον στην ΕΠΟ δεν κατάλαβαν τι σημαίνει Grexit και εξακολουθούν να παίζουν όχι μόνο με την λογική αλλά και με την FIFA. Μπορεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία να ζήτησε να φύγουν Τριτσώνης, Κουκουλάκης από την ΚΕΔ, όμως η ομοσπονδία κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Με χθεσινή απόφασή του το ΔΣ «επικύρωσε τη νέα δομή ΚΕΔ» μόνο και μόνο για να είναι μέλη της οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης που μπορεί να μην κάνουν ορισμούς, όμως είναι μέλη της (με ότι αυτό συνεπάγεται). Τουλάχιστον ας μας εξηγήσουν γιατί η FIFA ζήτησε να φύγουν.

Παράλληλα, αρχικά μας ενημέρωσαν ότι ο Μαρίν θα είναι συνυπεύθυνος του Περέιρα στους ορισμούς, όμως χθες μάθαμε ότι ο δεύτερος παραμένει επικεφαλής και ο πρώτος ότι είναι … νέο μέλος! Ακόμη, μπορεί να μας ενημερώνουν ότι ο Καλύβας ορίζει τη Γ’ Εθνική και ο Τσαχειλίδης τους παρατηρητές, αποκρύπτουν ποιος είναι υπεύθυνος για την επιλογή των ρέφερι της Superleague.

Αναλυτικά:

Επικεφαλής ΚΕΔ: Βίτορ Μέλο Περέιρα, Νέο Μέλος / Επαγγελματικά πρωταθλήματα: Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, Μέλος / UEFA Convention Project Leader: Σταύρος Τριτσώνης, VAR Project Leader: Μιχάλης Κουκουλάκης, Μέλος / Γ΄εθνική – Γυναικείες διοργανώσεις – Υποδομές: Δημήτριος Καλύβας, Μέλος / Παρατηρητές Διαιτησίας: Ιωάννης Τσαχειλίδης, Συνεργάτης ΚΕΔ: Νικόλαος Ιωσηφόγλου, Συνεργάτης ΚΕΔ, Εκγύμναση Διαιτητών: Βασίλης Λώλης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Κύρος Βασάρας.