Τέρμα τα… γκάζια της ξεφτίλας! – Γελάει το σύμπαν με τη δήθεν ποινή στον ΠΑΟΚ και με την... κωμωδία της δήθεν εξυγίανσης


Εχουμε και λέμε:
1)Το ελληνικό ποδόσφαιρο διασύρθηκε διεθνώς λόγω της εισβολής του οπλοφόρου Σαββίδη, καθώς η φωτογραφία του …έπαιξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου,
2)Το πρωτάθλημα διεκόπη (δεύτερη ξεφτίλα παράλληλα με την πρώτη) δήθεν για να επιβληθούν ποινές,
3)Ο Βασιλειάδης ήθελε αυστηρότερες ποινές (αυτό το βάζουμε για να γελάσουμε),
4)Λόγω Σαββίδη ο ΠΑΟΚ διεγράφη από μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων Ποδοσφαίρου (ECA), άρα τρίτη διεθνής ξεφτίλα,
5)Ο Χούμπελ εισηγείται Grexit, εξαιτίας της παρωδίας που λέγεται διοίκηση της ΕΠΟ και της παρωδίας που λέγεται αθλητική δικαιοσύνη, άρα τέταρτη και σούπερ διεθνής ξεφτίλα,
6) «Αν παρόμοιο περιστατικό (σ.σ. εννοεί την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη) είχε συμβεί στη Γερμανία, θα υπήρχαν πολύ αυστηρές ποινές», είχε δηλώσει ο Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA,
7) «Αν κριθούν ανεπαρκείς οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων θα υπάρξει παρέμβαση. Οι πιθανές κυρώσεις είναι πολλές. Δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει Grexit, απλά το λέω για να μην πείτε μετά ότι δεν ήταν πιθανόν», είπε επίσης με τις πληροφορίες να οργιάζουν ότι η FIFA ήθελε υποβιβασμό. Όμως, η… εξυγίανση καταλαβαίνει μόνο τα συμφέροντά της. Ποια Παγκόσμια ομοσπονδία τώρα; Προτιμότερη η ξεφτίλα! Ας έρθει και πέμπτη ξεφτίλα, τι μια παρακάτω, τι μια παραπάνω. Μάλλον, θα πρέπει να κρατάνε ομπρέλα!
8)Η απόφαση για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπου στη θέα του Σαββίδη με το κουμπούρι έπαθε σοκ μέχρι και ο τελευταίος φίλαθλος, επιβεβαιώθηκε ότι καθυστερούσε λόγω της χθεσινής επίσκεψης του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μην το λέτε, δεν το κατάλαβαν πολλοί…

9)Η ποινή στον ΠΑΟΚ για το περίστροφο του Σαββίδη είναι ίδια με αυτή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟ για το κουτάκι μπύρας στον Ιβιτς. Πόσες ξεφτίλες μέχρι τώρα; Εξι; Δεν πειράζει, άνοιξαν ομπρέλα για το καλό του ΠΑΟΚ...
Αναλυτικά αυτές είναι οι ποινές του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και γελάστε ελεύθερα:
Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο ύψους 63.000 ευρώ, ενώ ο αγώνας κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΕΚ.
Επιπλέον, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδηο, ενώ στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 90 μέρες και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Δεν είναι κι άσχημα ποινή 90 ημερών για την απειλή στον διαιτητή Κομίνη ότι θα τον… τελειώσει.
Αναλυτικά η απόφαση:
ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί κατά την ημερομηνία της 11ης-03-2018, στη Θεσσαλονίκη, στο Γήπεδο Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα», της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και  συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).