Ο Γραμμένος μίλησε, χωρίς να… μιλήσει!

***Εκτός τόπου και χρόνου όσα είπε στο ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο περιμένει από τον Ευάγγελο Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΟ να σωθεί, τότε… σώθηκε! Η τοποθέτησή του στο ΔΣ της ΕΠΟ δεν φαίνεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα, καθώς προκύπτουν τα εξής… θέματα:
1) Δεν κατάλαβε ότι διοικεί, καθώς «σε επτά μήνες δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα πάντα»!
2) Δεν είδε εκτεταμένα επεισόδια, αν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα έκαναν… λαμπόγυαλο στα Γιάννινα, έκαναν επεισόδια στην Κέρκυρα αλλά και έξω από την Τούμπα, με τραυματισμό αστυνομικών στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επίσης, δυο ματς στην Τούμπα δεν έγιναν, λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία και της εισβολής του ένοπλου Σαββίδη. Επίσης, οι οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με την αστυνομία στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
3) Θυμήθηκε ότι δεν ήθελε διακοπή του πρωταθλήματος! Κατά σύμπτωση δεν κατάγγειλε την παρέμβαση Βασιλειάδη στη FIFA.
4) Θυμήθηκε, δυο και πλέον εβδομάδες μετά, να διαψεύσει ότι σκέφτεται να παραιτηθεί.
5) Το άκρον άωτον του …μεγαλείου του διοικητικού ηγέτη (;) της ΕΠΟ είναι ότι θέλει «ποινές που να συνετίζουν»!
6) Τόσο καιρό μας έλεγαν ότι κάνουν ότι θέλει η FIFA, πλέον το νέο σουξέ είναι ότι «επανεξετάζουμε το νομικό πλαίσιο για να θωρακιστεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα». Για ισονομία ξέχασε να μιλήσει…
7) Οσο για το περί ομοψυχίας στο ΔΣ της ΕΠΟ; Η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ότι οι μισοί προτάθηκαν από την ΑΕΚ και οι υπόλοιποι από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σαββίδης δήλωσε «ο δικός μας Γραμμένος».
Συγκεκριμένα στην τελική τοποθέτηση στο ΔΣ ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος υπογράμμισε: "Ουδέποτε εξεδήλωσα επιθυμία να παραιτηθώ, ούτε έχω την πρόθεση να παραιτηθώ. Φέτος στο πρωτάθλημα είχαμε ιδιαίτερο ανταγωνισμό και καθόλου εκτεταμένα επεισόδια. Δεν μπορούν τα επεισόδια να διακόπτουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχουν ποινές και οι αποφάσεις των οργάνων να συνετίζουν. Είναι εμφανής η ομοψυχία της Εκτελεστικής Επιτροπής και απαρέγκλιτη η βούληση της να προχωρήσει σε τομές. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει όπως άρχισε. Η διοίκηση θα υλοποιήσει στόχους της. Επανεξετάζουμε το νομικό πλαίσιο για να θωρακιστεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Σε 7 μήνες δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα πάντα. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει και η Επιτροπή Παρακολούθησης θα λάβει σύντομα το τελικό πλαίσιο θέσεων της ΕΠΟ".