Λούμπος Μίχελ: H… εισαγωγή ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον μίστερ «fucking bastards»

***Που είναι το κύρος του Σλοβάκου; Ποιός εγκρίνει τέτοιες συμπεριφορές;
Ο Σλοβάκος Λούμπος Μίχελ, ο οποίος διετέλεσε πρώην διεθνής διαιτητής της ελίτ κατηγορίας της UEFA και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, δεν χάνει την ευκαιρία να …εισάγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Αν και πρώην ρέφερι δεν χαρίζεται στους Ελληνες διαιτητές αφού έχει παραπεμφθεί κάποιες φορές στην αθλητική δικαιοσύνη, επειδή η αγαπημένη του φράση προς αυτούς, όταν θεωρεί ότι κάνουν λάθος σε βάρος του ΠΑΟΚ είναι «fucking bastards». Ετσι, αποκαλούν, μεταξύ σοβαρού και αστείου οι ρέφερι τον πρώην συνάδελφό τους, ο οποίος μάλιστα για τη συγκεκριμένη φράση, σύμφωνα με όσα έγραψαν οι Θάνος (Γρεβενών), Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) στο φύλλο αγώνα, αποβλήθηκε στον αγώνα της 19ης Αγωνιστικής, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-1, και τελεί υπό τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν μήνα, ποινή που του επιβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Superleague.
Με βάση την καταγγελία του Ολυμπιακού, στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο Λούμπος Μίχελ έσπρωξε και έβρισε τον Σάββα Θεοδωρίδη. Με τη συγκεκριμένη πράξη του ο Σλοβάκος, πρώην διεθνής διαιτητής, που έχει πτυχίο εκπαιδευτικού και διετέλεσε και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Σλοβακίας, έδειξε ότι κάθε φορά, αλλά και για μια ακόμη φορά, δεν χάνει την ευκαιρία να «διδάσκει» την … εισαγωγή ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Παράλληλα, φαίνεται πως και ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τέτοιες συμπεριφορές, από τη στιγμή που δεν είδαμε ούτε μια δημόσια συγγνώμη προς έναν ποδοσφαιρικό παράγοντα που κάνει μεν τα πάντα για τον Ολυμπιακό, όμως η συμπεριφορά του είναι εντός των ορίων.
Αν και έκανε σπουδαία διεθνή καριέρα και υπήρξε εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων διαιτητών, ο Λούμπος Μίχελ δεν κάνει το ίδιο και ως παράγοντας. Στην Ελλάδα θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, αφού βρίζει τους ρέφερι, ενώ φέρεται να διαμαρτύρεται και για ένα λάθος κόρνερ.
Εργα και ημέρες ενός παράγοντα… εξυγιαντικής ομάδας. Όπως, φαίνεται για τη συμπεριφορά του προς τους ρέφερι δεν μετανιώνει, αφού την επαναλαμβάνει συνεχώς, ίσως για να μην χάσει τα… πρωτεία από τους Τεβεκέλη, Σαραϊδάρη που επίσης είναι πρώην διαιτητές και παράγοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δικαιούνται να λένε ότι είναι ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει με τον Μίχελ, που ως παράγοντας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαχτάρ. Ευχόμαστε να μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον οποίο εκτιμούν, τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και ο Γιώργος…