ΠΑΟΚ, επεισόδια και ασυλία (μέχρι πότε;)

Επισημαίνουμε τα εξής:
1)Οι οπαδοί του έκαναν επεισόδια στην Κέρκυρα και τη γλίτωσαν…
2)Η ιστορία επαναλήφθηκε με ακόμη χειρότερα στα Γιάννινα, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη με λάθος άρθρο, ώστε να του επιβληθεί πρόστιμο και θα είναι σκάνδαλο αν δεν αλλάξει ο κανονισμός, ώστε να τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.
3)Στην Τούμπα πέρασε σκούτερ στην κερκίδα και μας μιλούν για φανταστική ατμόσφαιρα.
4)Αυτός που πέταξε το ρολό της ταμιακής στον Γκαρθία είχε πρόσκληση στα επίσημα της Τούμπας, αν και στο παρελθόν είχε απασχολήσει για θέματα βίας.
5)Με βάση τα δυο παραπάνω που είναι τα μέτρα ασφαλείας;
6)Ο ΠΑΟΚ κάνει πως δεν βλέπει τον τραυματισμό του Γκαρθία, αν και με την περίπτωση του Ιβιτς είχε σηκώσει τους τόνους και έλεγε άλλα, με συνέπεια να εκτίθεται πολύς κόσμος. Τώρα προσπαθεί να γλιτώσει τους -3 βαθμούς για φέτος και -2 για του χρόνου, όμως υπάρχει δεδικασμένο που έχει να κάνει με τον Ιβιτς.
7)Να μην ξεχνάμε και τα σοβαρά επεισόδια έξω από την Τούμπα που καταγράφονται και σε βίντεο αλλά και στην έκθεση της αστυνομίας και αν η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, ο ΠΑΟΚ πρέπει να απολογηθεί και για αυτά, άρα μείον τρεις βαθμούς.

8)Μην προβλεπόμενη και η τοποθέτηση του γιατρού, καθώς αν είναι υπάλληλος ΠΑΕ, σημαίνει ότι δεν υπάρχει, άρα -3 βαθμοί ακόμη, με βάση τον ΚΑΠ.