Κραυγαλέα λάθη υπέρ της ΑΕΚ από Σιδηρόπουλο, Καρσιώτη

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Περιστέρι (Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1) από κραυγαλέα λάθη των Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου), Καρσιώτη (Κορίνθου) . Η αρχή έγινε από τον δεύτερο βοηθό, καθώς ο Καρσιώτης δεν είδε ότι ο Λιβάγια ήταν οφσάιντ πριν το γκολ του Αραούχο (0-1 στο 68’). Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο βοηθός είναι πιο πίσω, έχασε τη φάση.
Στη συνέχεια, ο …κορυφαίος χάρισε δυο αποβολές. Στο 83’ έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Μοράν για αγκωνιά, εκτός φάσης, στον Ουάρντα αλλά και κίτρινη να του έδινε θα ήταν η δεύτερη. Επίσης, στο επόμενο λεπτό, και με την ΑΕΚ να μην παίζει το fair play καθώς ο Ουάρντα ήταν κάτω επειδή τον… ξάπλωσε ο Μοράν, δεν απέβαλε τον Λιβάγια. Ο λόγος είναι ότι έσπρωξε τον Γιαννούλη, πριν από την εκτέλεση στημένης φάσης. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη και στους δυο, ενώ μετά ο Λιβάγια κινήθηκε κατά του Γιαννιώτη αλλά ο κορυφαίος …αδιαφόρησε, άσχετα αν απομακρύνθηκε για να έχει καλό οπτικό πεδίο!
Με δυο λόγια η διαιτησία στο Περιστέρι ήταν αίσχος… Αξιο αναφοράς και ότι ειδικά στα τελευταία λεπτά ο Σιδηρόπουλος με φάουλ προσπαθούσε να κλείσει τον Ατρόμητο στην περιοχή του.