Κανένας κίνδυνος με Μιραλάς

***Υπάρχει δεδικασμένο με τον Παπαδόπουλο της Λαμίας
Η προπαγάνδα προσπαθεί να τιμωρήσει τον Μιραλάς, επειδή τάχα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, καθώς είναι δεδομένο το δεδικασμένο με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, επειδή μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του με τον Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, και ενώ όλοι (και οι διαιτητές) είχαν φύγει για αποδυτήρια, αυτός είχε φραστικό επεισόδιο (πάρα πολύ χοντρό και για αρκετή ώρα με βρισιές και άλλα… σχετικά) με οπαδούς του Παναθηναϊκού, την ώρα που βγήκε για για να κάνει δηλώσεις.
Στον Παπαδόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ήταν η εξής: «Απαλλάσσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας Νίκο Παπαδόπουλο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα στην από 6-2-2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων».

Παρόμοια περίπτωση είναι και το Μιραλάς. Με τη διαφορά ότι στην περίπτωση του Παπαδόπουλου ο αγώνας είχε λήξει, στην περίπτωση του Βέλγου ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ. Και στις δυο περιπτώσεις είχαν φύγει οι διαιτητές. Αρα, με τέτοιο δεδικασμένο δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Επίσης, με την περίπτωσή του γίνεται προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αποπροσονατολισμού. Όμως, δεν μπορούν να πλήξουν τον Ολυμπιακό.