Οι… αποδείξεις της ξεφτίλας που λέγεται «εξυγίανση»

Με τη χθεσινή (25/02) μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. Αντί να σκύψουν στο πρόβλημα της βίας, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια πράγματα στην Τούμπα, προσπαθούν να γελοιοποιήσουν το θύμα που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δέχθηκε στο πρόσωπο τις… αποδείξεις της δήθεν εξυγίανσης.
Παρότι ο κανονισμός (σ.σ. διαβάστε παρακάτω και τι λέει ο Κούγιας) προβλέπει μη διεξαγωγή αγώνα, μηδενισμό του ΠΑΟΚ, -3 βαθμοί για φέτος, -2 για του χρόνου και τιμωρία έδρας ζούμε σε έναν… αστερισμό με αστειότητες! Και όλα αυτά, ενώ υπάρχει επιβεβαιωμένος τραυματισμός από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, υπάρχει και σύλληψη του δράστη. Παρόλα αυτά διαβάσαμε ότι ο Ισπανός πρέπει να τιμωρηθεί για διακωμώδηση του ποδοσφαίρου!
Κάποιος ισχυρίστηκε ότι το βάρος του ρολού που χτύπησε τον Ισπανό τεχνικό είναι όμοιο με χαρτομάντηλου. Για να μην ευχηθούμε το αυτονόητο, να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προσθέσουμε πως όλοι ξέρουν ότι το βάρος του είναι ανάλογο πέτρας.
Σα να μην έφτανε αυτό, προσπάθησαν να μας πείσουν και θα το πράξουν και  ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τιμωρηθεί, επικαλούμενοι ότι ο Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Όμως, κι εδώ γρήγορα βρέθηκαν στο… κενό. Δηλώθηκε και παραδηλώθηκε. Και εμπρόθεσμα αφού ο Αρετόπουλος, που ήταν υπεύθυνος για το ποιος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο, το αναγράφει στο φ.α.
Το μόνο που δεν διαβάσαμε είναι ότι δεν πέταξαν το ρολό στον Γκαρθία αλλά ο Ισπανός πήγε και έπεσε πάνω σε αυτό. Όμως, μέρες υπάρχουν θα το δούμε κι αυτό.  
Όλα αυτά αποτελούν… αποδείξεις για την «εξυγίανση» που κάνουν. Όπως, και τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έγιναν έξω από την Τούμπα.

Αυτά να μην τα ξεχνάμε. Είναι πιο σοβαρά από τη μη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όπου οπαδοί πέρασαν στο γήπεδο ένα σκούτερ, σα να το πήγαιναν για ΚΤΕΟ, ενώ το κρέμασαν και στην κερκίδα. Επίσης, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μπει για ζέσταμα, εισήλθαν στο τερέν οπαδοί της γηπεδούχου για να κάνουν… μόστρα με σημαία Βουλγαρίας!