Πω, πω γλέντια! Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι της 25ης Αγωνιστικής με την ΑΕΚ

***Να τι… παθαίνει ο «κορυφαίος» με τις διαιτησίες που κάνει!
***Επειδή δεν υπάρχει άλλος, θα έχει πλάκα να ζητήσει ξένους διαιτητές
***Προβλέπουμε Αρετόπουλο...




www.metrosport.gr
Είναι γνωστό ότι στις αρχικές σκέψεις για τον διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε δύο εβδομάδες, υπήρξε κοινή επιθυμία των δύο ομάδων για παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου.
Ωστόσο, η χθεσινή παρουσία του διαιτητή από τα Δωδεκάνησα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Υπήρξε οφσάιντ του Λιβάγια στο γκολ της Ένωσης και δύο αποβολές που δεν είδε.
Μία του Λιβάγια που άρπαξε από τον λαιμό τον Γιαννούλη και μία του Μοράν που χτύπησε με αγκωνιά τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος με την απόδοσή του και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε εξέθεσε τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς Πετρόπουλο και Καρσιώτη που έκανε ό,τι μπορούσαν για να σπρώξουν την ΑΕΚ στη νίκη.
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να εμπιστευτεί τον Σιδηρόπουλο μετά από μία τέτοια παρουσία σε ματς της ΑΕΚ και θα ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει.

Το θέμα του διαιτητή στο ντέρμπι θα ανοίξει τις επόμενες μέρες, κανείς όμως δεν θέλει να αποπροσανατολίσει την ομάδα  και από τις σημαντικές αναμετρήσεις με Πανιώνιο και Αστέρα.