ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πάνω από 20 τραυματίες αστυνομικοί από τα φοβερά και τρομερά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας - Εγινε πόλεμος


Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη ματαίωση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λόγω του τραυματισμού του προπονητή των «ερυθρολεύκων» Οσκαρ Γκαρθία. Αποχωρώντας από το γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και οι συγκρούσεις ήταν σκληρές, απόδειξη ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τραυματίες αστυνομικοί ξεπερνούν τους 20. Με βάση τον αριθμό των τραυματιών αστυνομικών αποδεικνύεται ότι έγινε «πόλεμος» αλλά και το μέγεθος της βίας.

Αρχικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ξεκίνησαν να πετούν μπουκάλια προς τις αστυνομικές δυνάμεις, προκαλώντας και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Παράλληλα κάποιοι άλλοι είχαν αποτραβηχτεί πάνω από την οπό Γρηγορίου Λαμπράκη, πυρπολώντας κάδους απορριμμάτων και  ξεκινώντας τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ. Οι μάχες κράτησαν αρκετή ώρα και επαναλαμβάνουμε ότι οι τραυματίες αστυνομικοί ξεπερνούν τους 20, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός τους να είναι και διπλάσιος.

Θα κάνει η αστυνομία σχετικές ανακοινώσεις;