O ...πόλεμος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά από διαιτησία του Θάνου


Διαβάστε αναλυτικά τα επεισόδια της… μάχης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με αφορμή τη διαιτησία του Θάνου στον αγώνα των πλέι οφ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 που έγινε στις 28 Μαϊου 2017:

Νο1: «Το παραμύθι του ευνοημένου ΠΑΟΚ βόλεψε πολύ όσους έψαχναν τα δικά τους άλλοθι. Ώρα το παραμύθι να τελειώσει. Οι δικές μας αγωνιστικές αδυναμίες δεν δίνουν καμιά δικαιολογία σε διαιτησίες σαν την σημερινή. Όποιος θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις εναντίον μας, θα μας βρει μπροστά του», ήταν η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως διατυπώθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Νο 2: Η ειρωνική απάντηση της ΑΕΚ με διαρροή: «Επειδή εμείς αστείες δικαιολογίες και ανύπαρκτα άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ και στις νίκες μας δεν θέλουμε την παραμικρή σκιά, αν ο ΠΑΟΚ πιστεύει πραγματικά ότι αδικήθηκε απόψε, προτείνουμε να υποβάλλει αίτημα να ξαναγίνει το ματς και εμείς θα το αποδεχθούμε».
Νο 3: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε τα παραπάνω: «Όταν θα καταγγέλλουμε "κλοπές" και "στησίματα" θα ζητάμε επαναλήψεις αγώνων ή θα αναλαμβάνουμε το κόστος της αντίδρασής μας όπως πέρυσι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια σήμερα όπως και ο ΠΑΟΚ στον τελικό ήταν καλύτερος αλλά και "κατηγορούμενος" για ένα λάθος που δεν θεωρήθηκε ανθρώπινο».
Νο 4: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο instagram ανέφερε: «Καλύτερα να έχεις έναν εχθρό που σε χτυπάει στο πρόσωπο, από έναν φίλο που σε μαχαιρώνει πισώπλατα. ΠΑΟΚ εναντίον όλων».
Όσο για τη δεύτερη έχει τρεις φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με τα σκυλιά του πρωτότοκου γιου του και αναφέρει: «Όσα περισσότερα μαθαίνω για τους ανθρώπους, τόσο περισσότερο μ' αρέσουν τα σκυλιά μου...».