Ο χορός των φάλτσων υπέρ του ΠΑΟΚ

***Ετσι αλλοιώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος και εκτίθεται η διαιτησία
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι… αγκαλιές της διαιτησίας με τον ΠΑΟΚ άρχισαν μετά το ΔΣ της ΕΠΟ στο «Μακεδονία Παλλάς», συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τότε είχαν μεν ευνοϊκές διαιτησίες, χωρίς μεγάλα λάθη. Όμως, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Θάνου στο Αγρίνιο, η κατάσταση ξεπερνά κάθε όριο, αφού αλλοιώνεται η βαθμολογία.
Αναλυτικά τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ:
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1 (11η Αγωνιστική): Ο Παπαπέτρου στο 45’ έδωσε πέναλτι-φάντασμα σε φάση που ο Στρούγγης πήρε τη μπάλα από τον Μακ. Στο 33′ δεν υπάρχει οφσάιντ στον Ντιγκινί, σε μία φάση μάλιστα που ο τελευταίος έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-2 (12η): O Σιδηρόπουλος έπρεπε να αποβάλει τον Μάτος στο 59’. Το μαρκάρισμα στον Σαββίδη θα μπορούσε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη του Πανιωνίου. Δεν έδειξε ούτε κίτρινη.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0 (14η): Το μεγάλο λάθος του Στυλιαρά ήταν η μη αποβολή του Μάτος στο 70’, με το σκορ στο 3-0.  
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1 (15η): Στο 4’ ο βοηθός Κουντουρέλης (Αθηνών) δεν μέτρησε γκολ του Γκρζέλτσακ και ο Πλατανιάς θα άνοιγε το σκορ. Όμως, σε παρόμοια φάση στο 56’ πήγε στη σέντρα, κατακυρώνοντας το γκολ του Μαλεζά σε παρόμοια φάση.
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0 (16η): Δεν αποβλήθηκε ο Λημνιός στο 8’ για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 43’, με το σκορ στο 1-0, υπάρχει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού σε χέρι του Κρέσπο, το οποίο κακώς δεν δόθηκε από τον Βάτσιο. 
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμ. 3-0 (18η): Λάθος από τον βοηθό Πασχάλη (Ηπείρου) στο 92’, καθώς ο σκόρερ του 3-0 (Πρίγιοβιτς) ήταν οφσάιντ.
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 (19η): Αλλοίωση αποτελέσματος από τον Θάνο (Γρεβενών), καθώς το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι στον Βαρέλα.


Ατιμωρησία…
Κανείς δεν τιμωρήθηκε. Ο Παπαπέτρου είναι και φαβορί για να σφυρίξει την Κυριακή Ολυμπιακός-ΑΕΚ ή τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στο Κύπελλο, ο Βάτσιος συνέχισε τους σερί ορισμούς και τα λάθη, ο βοηθός Κουντουρέλης όπου να ναι επιστρέφει και θα πάρει σερί ορισμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος και ο Θάνος θα πάρει ένα ακόμη παιχνίδι για να βρεί τη φόρμα του, αφού παρότι επέστρεψε πριν από δέκα μέρες στον πίνακα, τον έβαλαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, όπως αυτό στο Αγρίνιο.

Alert για Βασιλειάδη
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με την ευκαιρία διαρρέουν ότι τελικά θα πολιτευθεί στην Πάτρα και όχι στον Πειραιά, δήλωσε ότι χρειάστηκε τέσσερα ριπλέι για να διαπιστώσει ότι ο Στυλιαράς έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ από τον Θάνο ισχύει το ίδιο; Προφανώς, δεν το συνέφερε να ασχοληθεί με το ματς στο Αγρίνιο, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απόφασή του για απαγόρευση μετακίνησης.