Μηνύματα για… φάλτσα

***Απίστευτο! Ο Ζαχαριάδης τιμωρείται για να δικαιολογηθεί το σκάνδαλο με τον Θάνο
***«Μασάζ» στους διαιτητές για να αδικούν τον Ολυμπιακό
***Άλλη μια απόδειξη ότι η «εξυγίανση» και η διαιτησία εξελίσσονται σε κωμωδία ενώ οι αρμόδιοι διαλαλούν ότι υπάρχει 50-50
***Προκαλούν την κοινή λογική με το να βγάζουν πέναλτι αυτό που έδωσε ο Θάνος στο Αγρίνιο
***Ο Ζαχαριάδης δεν προκάλεσε ποτέ αλλά η… εξυγίανση είναι βουτηγμένη στη λήθη και υποταγμένη σε συγκεκριμένα συμφέροντα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Κάνουν… λάστιχο τους κανονισμούς με σκοπό να αδικείται ο Ολυμπιακός και από την άλλη πλευρά να ευνοείται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Όμως, έτσι αποδεικνύουν ότι η «εξυγίανση» και η διαιτησία εξελίσσονται σε… κωμωδία και οι αρμόδιοι από την πλευρά τους διαλαλούν ότι υπάρχει ισονομία και 50-50. Ετσι λένε, όμως δεν τους πιστεύει κανείς.
Για να… δικαιωθεί ο Θάνος (Γρεβενών) για το πέναλτι στον Βαρέλα (στη φάση με τον Μιχάι) και με το οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τιμωρούν τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας), επειδή τάχα στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 δεν έδωσε πέναλτι στην φάση, όπου ο Μανιάς δεν έπεσε από το δήθεν τράβηγμα του Σισέ. Και έζησαν αυτοί καλά και καλύτερα η… εξυγίανση.
Όμως, καμία από τις περιπτώσεις δεν είναι πέναλτι, επειδή θα δίνονταν δέκα σε κάθε παιχνίδι, παρόλα αυτά η προπαγάνδα βάφτισε και τη δεύτερη για να …δικαιολογήσει το πέναλτι-σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά σύμπτωση επιβεβαιώνονται και από τους παρατηρητές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεν Καρατζάς (Εύβοιας) δικαιώνει τον Θάνο, ο δε Τάμπρατζης (Αιτ/νιας) βάζει παραπεμπτικό βαθμό στον Θεσσαλονικιό ρέφερι.
Και οι δυο είπαν στους διαιτητές ότι θα κάνουν χρήση βίντεο. Ο μεν Καρατζάς δεν είδε ότι ο Βαρέλα έχει… γείρει ενώ ο Μιχάι απλά έχει το χέρι του γύρω από την μέση και πως αν τον εμπόδιζε έπρεπε να πέσουν μαζί, ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ «βούτηξε» όταν έχασε τη μπάλα. Ο δε Τάμπρατζης δεν διαπίστωσε ότι ο ρέφερι είναι στα δυο μέτρα και πως το κράτημα του Σισέ είναι στιγμιαίο, άρα και ο Μανιάς «βούτηξε».