«Καμένη» συνταγή η… έμπνευση για Ζαχαριάδη

***Ορισμός-μυστήριο: Ο Αθηναίος βοηθός Ακρίβος με δυο Θεσσαλονικείς στη διαιτητική ομάδα!
***Ακρίβος και Ζαχαριάδης έχουν να συνεργαστούν από πέρσι

Η απόδειξη ότι δεν έχει καμία σημασία τι έκανε ο διαιτητής σε προηγούμενο παιχνίδι της ίδιας ομάδας αποτελεί η περίπτωση του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) που μοιάζει με την επιλογή του Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) στο αυριανό παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.
Ο Διαμαντόπουλος ήταν καλός στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1 και μετά από λίγο καιρό τον έβαλαν Λάρισα-Ολυμπιακός 0-3, όπου έκανε μια πολύ κακή διαιτησία. Συγκεκριμένα, δεν έδωσε δυο πέναλτι στους «ερυθρόλευκους», ενώ με το παραμικρό καταλόγιζε φάουλ υπέρ της Λάρισας, όταν ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα στην περιοχή της.
Αρα, η συνταγή είναι… καμένη. Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος στην Κέρκυρα, όπου νίκησε 3-1, και για αυτό πέρασε απαρατήρητο το πέναλτι που δεν έδωσε σε χέρι του Αρτυματά σε σέντρα του Φορτούνη, όταν το ματς ήταν στο 1-1. Μακάρι, ο Ζαχαριάδης να μην βγει Διαμαντόπουλος.
Το άλλο περίεργο με τον Ζαχαριάδη έχει σχέση με τους βοηθούς. Η οδηγία της UEFA είναι να βάζουν από την ίδια ΕΠΣ ή από την ίδια ΕΠΣ, ή από κοντινή. Όμως, ο πρώτος βοηθός του στην Τρίπολη θα είναι ο Ακρίβος (Αθηνών)! Ακρίβος και Ζαχαριάδης έχουν να συνεργαστούν από πέρσι
Ακόμη, ο Ζαχαριάδης (της ΕΠΣ Μακεδονίας) προέρχεται από ένωση του μπλοκ του βορρά. Όμως, ο παρατηρητής τους Τάμπραντζης (της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) ανήκει σε ένωση του μπλοκ του νότου. Το επισημαίνουμε επειδή στην ΕΠΟ επικρατεί πόλεμος μεταξύ τους. Εννοούμε μεταξύ των δυο μπλοκ...