Ο Σάββας Θεοδωρίδης έριξε το γάντι: «Τολμούν τα παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι;» - «Αυτούς που μας βάζουν και άλλους που βάζουν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, υπάρχει τεράστια διαφορά εναντίον των άλλων ομάδων με γκολ οφσάιντ και πέναλτι»


Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη διαιτησία. Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ξεκάθαρα ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ευνοούνται, για τον δεύτερο επικεντρώθηκε και στο πέναλτι που πήρε στο Αγρίνιο, ενώ ζήτησε τα ντέρμπι να γίνουν με ξένους διαιτητές.
Συγκεκριμένα:
-«Ήταν 100% πέναλτι, ικανοποιήθηκα αφάνταστα, πήγα στον διαιτητή και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί τόλμησε να σφυρίξει πέναλτι. Άλλοι βλέπουν ανύπαρκτα πέναλτι στο 87ο λεπτό, εμείς θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα φτάνει να φέρουμε ξένους διαιτητές. Αυτούς που μας βάζουν και άλλους που βάζουν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ υπάρχει τεράστια διαφορά εναντίον των άλλων ομάδων με γκολ οφσάιντ και πέναλτι. Τέτοιες φάσεις γίνονται 30-40 σε κάθε παιχνίδι. Έχετε δει να σφυρίζει πέναλτι;»
-«Τολμούν να παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Τελείωσε το παραμύθι της διαιτησίας. Άλλη διαιτησία στον Ολυμπιακό, άλλη στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».