Κατάντια της FIFA και της UEFA - Η ανοχή τους κάνει μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Πρώτα άλωσαν τη διαιτησία με άλλοθι ότι κάνουν αυτά που θέλει η FIFA.  Και παρότι υπήρξε… σφαγή πολλών ανεξάρτητων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών που δεν… προσκύνησαν στην δήθεν εξυγίανση  αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει καμία FIFA και καμία UEFA που να θέλει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά ότι αυτό παραδόθηκε σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά και κατ΄ επέκταση ποδοσφαιρικά συμφέροντα. Αποδείχθηκε ότι έκαναν ότι ήθελαν τα συγκεκριμένα συμφέροντα και απόδειξη αποτελεί πως άλλα υποσχέθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου, τόσο ο διευθυντής ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, όσο και ο επικεφαλής ομοσπονδιών της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Νόνταρ Αχαλκάτζε και άλλα έγιναν.
Ούτε το Video Assistant Referee (VAR) κατάφεραν να εφαρμόσουν, ούτε φυσικά ήρθαν τρεις ξένοι αρχιδιαιτητές. Ηρθε μόνο ο Πορτογάλος, Βίτορ Μέλο Περέιρα, με αποτέλεσμα η διαιτησία να είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών και να συνεχίζεται η ασυλία σε συγκεκριμένους διαιτητές, όπως και πέρσι επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη, άρα να μεγαλώνει και η καχυποψία.

Αρα, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα των πόλεμο των συγκεκριμένων συμφερόντων στην ΕΠΟ, με τη διαιτησία να αποτελεί το μεγάλο λάβαρο αποτελεί κατάντια και για τη FIFA και την UEFA. Και να σκεφτεί κανείς ότι επέβαλαν και επιτροπή (μη) παρακολούθησης που αρκείται μόνο σε ταξιδάκια στην Αθήνα, παρά σε έλεγχο ουσίας.