Ο Γαβριηλίδης στο Κατάρ θυμήθηκε την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος του Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ

***Το πριν δεν ήταν πριν αλλά είναι τώρα!

Μεγάλες στιγμές έζησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης. Μπορεί η... εξυγίανση, αν και αντιπρόεδρος του Γκιρτζίκη, να τον αδίκησε και να μην τον έβαλε υποψήφιο για το ΔΣ, παρά υποψήφιο ως αναπληρωματικό, όμως η διοίκηση Γραμμένου τον τίμησε και τον έστειλε στο Κατάρ, μαζί με άλλους προέδρους ΕΠΣ, με την ευκαιρία του εκτός έδρας φιλικού της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της χώρας της Αραβικής Χερσονήσου που η εκεί ομοσπονδία φιλοξένησε και Ελληνες παράγοντες.

Στην φωτογραφία, μια από τις πολλές που ανάρτησε στο Facebook, ο Μάνος Γαβριηλίδης ποζάρει με τον διευθυντή της Π.Ο. Κατάρ, Σ. Μπατσίλα. Ετσι, επιβεβαιώνει ότι το πριν, δεν ήταν πριν αλλά είναι τώρα!
Ο έμπειρος παράγοντας δεν έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη Θράκη στο ΔΣ της ΕΠΟ, αφού ως αναπληρωματικός ο Γιώργος Πανίδης (ΕΠΣ Ξάνθης) πήρε περισσότερες από αυτόν και αντικατέστησε τον Κουπτσίδη. Κάποιοι, αλλά εμείς θεωρούμε ότι πρόκειται για κακές γλώσσες, προβλέπουν ότι μπορεί να χάσει την ΕΠΣ Θράκης, με δεδομένο ότι ο αδερφός του, Βασίλης Γαβριηλίδης έχασε τη θέση του στον πίνακα των παρατηρητών της Superleague.
Ομως, από την άλλη πλευρά η... εξυγίανση απέδειξε ότι χρειάζεται την εμπειρία του. Απόδειξη ότι είχε ενεργό συμμετοχή στην τελευταία κλήρωση του Κυπέλλου, ως μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.