Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ δικηγόρος του Παπαχρήστου

***Δεν κρατούν τα προσχήματα
Ο ισχυρός παράγοντας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Παπαχρήστος τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας με τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εξαιτίας προσφυγής τριών σωματείων της Ενωσής του (Αιτ/νιας), για οικονομική κακοδιαχείριση των ετών 2013-2015, η οποία προσφυγή προέκυψε, ύστερα από την καταγγελία του τότε Γ.Γ της ΕΠΣΑ Γιώργου Λαγούδη. Ο κ. Παπαχρήστος άσκησε έφεση, η οποία είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί χθες, ταυτόχρονα με την έφεση των σωματείων που ζητούν μεγαλύτερη ποινή.
Όμως, η υπόθεση αναβλήθηκε για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, επειδή ο δικηγόρος του έκπτωτου, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτη Παπαχρήστου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η είδηση κρύβεται στο ποιος είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση Παπαχρήστου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Πρόκειται για τον εξαίρετο νομικό Πέτρο Καϊμακάμη, ο οποίος είναι και δεύτερος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο κ. Παπαχρήστος, πριν εκλεγεί στην ΕΠΟ, είχε καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας υπέρ της ΑΕΚ για υπόθεση που την αφορούσε!
Πλέον, όπως φαίνεται, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Αν παράγοντας άλλης ομάδας και ταυτόχρονα νομικός της σύμβουλος «πήγαινε» να υπερασπιστεί παράγοντα της ΕΠΟ δεν θα ήταν σκάνδαλο; Όμως, σήμερα για κάποιους είναι Παρασκευή και χθες ήταν Πέμπτη; Είναι ηθικό αυτό; 

Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος είναι από τους ισχυρούς παράγοντες της ΕΠΟ και τοποθετείται στο στενό κύκλο του προέδρου της, Ευάγγελου Γραμμένου. Μπορεί να μην βρίσκεται στο προεδρείο, όμως είναι επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (σ.σ. Τεχνική Επιτροπή), μέλος Επιτροπής της UEFA, αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ.