ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ: Εχουν σημασία οι εντυπώσεις ή να βρεθεί η ουσία;

***Το θέμα είναι τι λένε οι αρμόδιες αρχές και όχι τι… κατεβάζει το κεφάλι του καθενός
Ασφαλώς και η υπόθεση της αποστολής επιστολής με απειλητικό περιεχόμενο και με σφαίρα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο είναι ένα σοβαρό περιστατικό που επιβάλλεται να κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να φτάσουν στους υπεύθυνους και να καταλογιστούν ευθύνες, είτε πρόκειται για φυσικούς είτε για ηθικούς αυτουργούς. Η καταδίκη αυτής της ενέργειας είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι μπορεί να συνδέεται και με άλλα περιστατικά δολοφονικών ενεργειών, ξυλοδαρμών, εμπρησμών αυτοκινήτων και σπιτιών, απειλών εναντίον ανθρώπων του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας , όμως και πάλι πρόκειται για θέμα των αρχών.

Όμως, το επικοινωνιακό σόου δεν έχει ουσία. Κάποιοι θυμήθηκαν τον ρόλο των αυτόκλητων εισαγγελέων, έγιναν και …ντετέκτιβ, χωρίς να ερευνούν και βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Μήπως κινδυνεύουν να κατηγορηθούν όχι μόνο για αποπροσατολισμό της κοινής γνώμης; Εχουν σημασία οι εντυπώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι, με τη μέθοδο της προπαγάνδας, ή η ψυχραιμία και οι προτάσεις για λύσεις, ώστε το περιστατικό τρομοκράτησης του προέδρου της ΕΠΟ να είναι το τελευταίο; Περίπτωση προβοκάτσιας υπάρχει ή όχι;

Κατά την άποψή μας προέχει η ουσία και όχι η δημιουργία εντυπώσεων και θεωρούμε πως όποιος δεν επικεντρώνεται σε αυτά περισσότερο κακό κάνει παρά το καλό που… διαφημίζει. Το θέμα είναι τι λένε οι αρμόδιες αρχές και όχι τι… κατεβάζει το κεφάλι του καθενός μας.