100 % λάθος επιλογή!

***Μέσω των ορισμών και η ΚΕΔ «έδειχνε» ότι ο Παπαδόπουλος είχε προβλήματα, όμως προκάλεσαν και τον έβαλαν στο ματς Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, επιλογή που έχει άρωμα… μπλόκου στους «ερυθρόλευκους»
***Σεβόμαστε και εκτιμάμε όλους τους διαιτητές και μακάρι ο Θεσσαλονικιός να διαψεύσει τους φόβους και την φημολογία αλλά και να αποδείξει ότι πήρε με την αξία του το σήμα της FIFA
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

 Ακόμη και μουσική Μότσαρτ να βάλει κάποιος, για να είναι ήρεμος και να έχει καθαρό μυαλό, ακόμη και κάποιον συνονόματό του να ρωτήσει, δεδομένου ότι στην Ελλάδα θα υπάρχουν πολλοί Γιάννηδες Παπαδόπουλοι, ο ορισμός του διεθνή ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός είναι αδικαιολόγητος. Εγινε διεθνής διαιτητής και θα έχει τέταρτο τον Ζαχαριάδη που κανονικά αυτός έπρεπε να γίνει, καθώς δεν προκάλεσε ποτέ!
Με την επιλογή του Γιάννη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, επειδή είναι ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας απέδειξαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να προκαλούν. Ο ανταγωνισμός για την κορυφή αυξάνεται και επειδή η επιλογή (χωρίς να φταίει ο διαιτητής που τον έβαλαν) έχει… άρωμα μπλόκου δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το 50-50. Και επειδή ο Παπαδόπουλος πριν ένα χρόνο είχε προκαλέσει με τα σφυρίγματά του (πάντα αγωνιστική η κριτική) την πρώτη ήττα της προηγούμενης σεζόν στη Λάρισα φαίνεται ότι έχει φιλοσοφία κατά του Ολυμπιακού, όπως και άλλοι ρέφερι που βάζουν.
Παρότι έγινε διεθνής, απόδειξη πως και οι ίδιοι θεωρούν ότι Παπαδόπουλος είναι κακός διαιτητής, αποτελεί ότι έχει να σφυρίξει από το Πλατανιάς-Αστέρας 0-3, που έγινε στις 19/11, ενώ στο Κύπελλο τον έβαλαν μόνο μια φορά και σε ματς μεταξύ ομάδων της Football League (στις 30/08/17 Βέροια - Αιγινιακός 2-1)!
Στο Ηράκλειο τον θυμούνται ακόμη
Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος θα σφυρίξει Παναιτωλικός-Ολυμπιακός έχει προκαλέσει ντόρο ακόμη και στην Football League. Ο Κουκουλάκης δεν τον τιμώρησε για τα λάθη του υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα της προηγούμενης σεζόν με τον Παναθηναϊκό, που παρόλα αυτά νίκησε στο ΟΑΚΑ (02/04) και τον όρισε στις 29/04/17 στο ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας, ΟΦΗ-Απόλλων 1-1. Αν οι γηπεδούχοι νικούσαν, θα διεκδικούσαν την άνοδο. Όμως, ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι σε καθαρή βουτιά παίκτη του Απόλλωνα! «Κύριοι, της ΚΕΔ, αυτό που έγινε σήμερα στο Γεντί Κουλέ, είναι και έργο δικό σας! Από ένα πρωτοπαλίκαρο σας!», ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΦΗ, ενώ οι φίλαθλοί του …κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Κουκουλάκη στο Ηράκλειο!