Απόλλων Λάρισας: «Ο διαιτητής έβριζε παίκτες μας»

***Η Θεσσαλική ομάδα καταγγέλει τον Σιδηρόπουλο (Πέλλας)
www.flnews.gr

Για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι ο Απόλλων Λάρισας διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία. Αυτή τη φορά μάλιστα τα έντονα παράπονα των "κυανόλευκων" δεν εστιάζονται μόνο στις υποδείξεις του ρέφερι Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (Πέλλας), αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά του, καθώς -όπως υποστηρίζουν- «κατάπιε δύο πέναλτι και έβριζε τους παίκτες μας».
Το συμπέρασμα που βγάζουν τα στελέχη του Απόλλωνα Λάρισας μετά τις εκτός έδρας ήττες με 2-0 από Σπάρτη (με δύο πέναλτι) και Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ότι «δεν μας σέβονται».
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «...γελούσαν τα τσιμέντα με τα πέναλτι που κέρδισε η Σπάρτη στο μεταξύ μας παιχνίδι και σε μας δεν δόθηκαν δύο καθαρά στο ματς με την Καρδίτσα σε ανατροπή του Σαχινίδη από τον Γκέκα στο 39' και στο 89' σε εξόφθαλμο χέρι του Κισκαμπάνη που σταμάτησε σουτ του Αγρόδημου. Πρόκειται για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Έχουμε σε κάμερα τις φάσεις, αλλά τι να το κάνεις τώρα; Και δεν φτάνει που κατάπιε δύο πέναλτι ο διαιτητής, έβριζε και τους παίκτες μας».