«Κορυφαίο» σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ

***Δεν απέβαλε τον Μάτος που πήγε με τις τάπες πάνω στον Σαββίδη
SUPERLEAGUE
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2-2
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας),
Γκάγκας (Λάρισας)
4ος: Τζήλος (Λάρισας)
Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

Η φάση που ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να αποβάλει τον Μάτος είναι στο 58:30 του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Το μαρκάρισμα του παίκτη του ΠΑΟΚ στον Σαββίδη θα μπορούσε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη του Πανιωνίου. Ο Κολίνα ζητεί από τους ρέφερι να προστατεύουν τους παίκτες, όμως ο Σιδηρόπουλος, ρέφερι της ελίτ κατηγορίας, δεν έβγαλε ούτε κίτρινη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μάτος πήγε να δώσει το χέρι στον αντίπαλό του, ο οποίος δεν το δέχθηκε.
Σε προηγούμενο ποστ, θα δείτε ότι ο Σιδηρόπουλος είναι μακριά από τη φάση του πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ. Αν δείτε τη φάση του 2-1, θα διαπιστώσετε ότι παραλίγο η μπάλα να βρει πάνω του και πως ο Σιδηρόπουλος έκανε κίνηση προς τα πίσω για να την αποφύγει. 
Επίσης, αν δείτε το βίντεο, θα διαπιστώσετε ότι μετά το 2-1 άρχισε με τις υποδείξεις του (ανύπαρκτα φάουλ για τον ΠΑΟΚ, δεν έδινε στον Πανιώνιο, μέχρι και αλλαγή σε πλάγιο άουτ έδωσε ο Γκάγκας) να δίνει …σπόρια στον ΠΑΟΚ. Εκανε κάποια αγωνιστικά λαθάκια, που μπορεί να οφείλονται και στην κούραση, καθώς επρόκειτο για τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Παρόλα αυτά, θεωρούμε υπερβολικά τα 5’ των καθυστερήσεων, απόδειξη ότι υπήρξαν και διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Πανιωνίου.
Αντίθετα, πολύ καλοί και δυο βοηθοί (Αλεξέας, Γκάγκας) με συνολικά επτά οφσάιντ.  
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
2              Κίτρινες               0
10           Φάουλ  11          
 2             Οφσάιντ              5             

 0             Κόρνερ 6


Η ΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: