Αποθέωση της ξεφτίλας τα χρέη προς τους διαιτητές - Διαβάστε πόσα είναι - Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι για αποχή από την 13η Αγωνιστική - Τι ζητούν οι ρέφερι - Υπάρχουν μέχρι και οφειλές από πρόπερσι!

Οι διαιτητές της Superleague αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοροϊδία της ΕΠΟ και της Superleague, στέλνοντας τελεσίγραφο πως αν δεν πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή, ενώ λέγεται πως αυτή η απόφαση έχει και τη στήριξη της ΚΕΔ. Οι λέξεις ξεφτίλα και κοροϊδία είναι πολύ μικρές για να αποδώσουν την κατάσταση, αφού οι διαιτητές παίρνουν μόνο υποσχέσεις, όμως οι διακανονισμοί δεν τηρούνται.
Υπάρχουν οφειλές ακόμη και από το προπέρσινο πρωτάθλημα, από τον περσινό δεύτερο γύρο συν τα πλέι οφ και σα να μην έφτανε αυτό δεν έχουν δει το χρώμα του ευρώ ούτε και φέτος, καθώς τους οφείλονται και οι δέκα πρώτες αγωνιστικές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει την κατάσταση για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία της Superleague και της ΕΠΟ που σα να μην έφταναν αυτά κυκλοφορεί και σενάριο για μειώσεις στις αποδοχές τους! Η Λίγκα συζητά σήμερα, στο ΔΣ, το θέμα των αμοιβών τους και η ΕΠΟ τη Δευτέρα, άρα αναμένονται εξελίξεις.
Αναλυτικά το μέιλ που εστάλη στην ΚΕΔ, σύμφωνα με το οποίο οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή:
«Σας κοινοποιούμε την απόφαση των διαιτητών να μη συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ από την 13η αγωνιστική και μετά. Η απόφαση των διαιτητών αξιώνει την εξόφληση των οφειλομένων του πρωταθλήματος 2017-18 μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η αξίωση είναι να γίνεται η καταβολή των οφειλομένων που θα προκύπτουν κάθε μήνα στο κάθε πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρωστούμενα».