Ο Τέιλορ Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα με παρατηρητή μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA

O Αγγλος Αντονι Τέιλορ, ο οποίος γεννήθηκε στις 20/10/78, ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ το 2010 και είναι διεθνής από το 2013 ορίστηκε να σφυρίξει Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Τέιλορ δεν έχει σφυρίξει ξανά ματς του Ολυμπιακού, ούτε της Μπαρτσελόνα. Όμως, ο Αγγλος ρέφερι ορίζεται για τρίτη φορά σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Την 1η Οκτωβρίου 2015 διαιτήτευσε ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ 1-1 για τους ομίλους του Europa League και στις 3 Αυγούστου 2016 ΠΑΟΚ-Αγιαξ 1-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 6/7/15 σφύριξε Ελλάδα-Ουκρανία 2-0 για τη φάση των ομίλων του Euro Εθνικών ομάδων Κ19. Την τρέχουσα σεζόν για τους ομίλους του Champions League ορίστηκε Πόρτο-Μπεσίκτας 1-3.
Στην Ευρώπη διαιτήτευσε 36 παιχνίδια και συνολικά έδωσε 12 πέναλτι, δηλαδή ένα ανά τρία ματς και έκανε πέντε αποβολές παικτών. Εχει υψηλό μέσο όρο και στις κίτρινες.

Βοηθοί του θα είναι οι Γκάρι Μπέσγουϊκ και Άνταμ Ναν, επιπρόσθετοι οι Κρεγκ Πόουσον και Στιούαρτ Άτγουελ και τέταρτος ο Στιούαρτ Μπερτ, όλοι συμπατριώτες του.

Άξιο αναφοράς ότι παρατηρητής του Τέιλορ θα είναι ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, ο Σλοβένος, Βλαντιμίρ Σάινθ.