Δεν… υπάρχει αυτό που έγινε! Εκεί που οι διαιτητές της Football League έπαιρναν τις αμοιβές τους πριν από κάθε αγώνα τους, φέτος θα τους καταβάλλονται ανά …δίμηνο! Αυτό δεν λέγεται συμφωνία αλλά παράβαση κανονισμού

***Η FIFA δεν θέλει όλοι ανεξεραίτως οι ρέφερι να πληρώνονται πριν από το παιχνίδια; Στην ΕΠΟ δεν κάνουν ό,τι θέλει η FIFA;
***Διαβάστε την παράγραφο 3 β του άρθρου 53 του Κανονισμού Διαιτησίας:


ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ:

Συμφωνία ΕΠΟ-F.L. για τις αποζημιώσεις των διαιτητών

Μετά από αίτημα της Football League η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διά του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της F.L. Λεωνίδα Λεουτσάκο διευθετώντας το χρόνιο αίτημα της ένωσης αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λαμβάνουν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018.
Όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των κυρίων Γραμμένου και Λεουτσάκου, εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό: Η Football League θα αποδίδει ανά δίμηνο τις αποζημιώσεις στους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές. Ήδη για τη συμφωνία αυτή έχει ενημερωθεί και είναι σύμφωνη και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.
Η απόφαση αυτή εκ μέρους της Ομοσπονδίας ελήφθη με γνώμονα τη διευκόλυνση της Football League, ώστε να διεξαγάγει τους αγώνες του πρωταθλήματός της, δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν.