Εκκωφαντική δυσαρέσκεια κατά Γραμμένου από ενώσεις που τον ψήφισαν!

Η απόφαση του δικαστηρίου, μετά από προσφυγή του σωματείου «Αμαζόνες Κορινθίας 2013», για τη ματαίωση της ΓΣ της ΕΠΟ με θέμα την απόσυρση της παράστασης πολιτικής αγωγής της Ομοσπονδίας στην δίκη για την «Κάρτα Υγείας» αποτέλεσε κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των ποδοσφαιρικών ενώσεων. Παράλληλα, προκάλεσε και μεγάλη δυσαρέσκεια εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, καθώς οι περισσότερες από τις 29 ενώσεις, που ζήτησαν τη σύγκλιση της προγραμματισμένης για αύριο αλλά πλέον ματαιωθείσας ΓΣ της ΕΠΟ, συμπεριλαμβάνονται σε αυτές που τον ψήφισαν, όπως επίσης και οι εννέα ΠΑΕ που υπέβαλαν σχετικό αίτημα.

Για να σταλούν τα αιτήματα των «29» προηγήθηκε μια τιτάνια κινητοποίηση, η οποία ξεκίνησε πριν την τακτική ΓΣ της ΕΠΟ στο τέλος Ιουνίου. Και δεν είναι μυστικό πως σε αυτή την κινητοποίηση πρωταγωνίστησαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου και της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, εκ των ηγετικών στελεχών της παράταξης Γραμμένου. Παράλληλα, την… οργάνωση των ΠΑΕ ώστε να αποστείλουν αιτήματα για σύγκληση έκτακτης ΓΣ είχε αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης. Απαντες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση που αποκαλείται «Κάρτα Υγείας» και υπενθυμίζουμε πως από την αρχή χαρακτηρίσαμε ως υπόθεση-φούσκα.Αποτελούσε κοινό μυστικό, άλλωστε δεν διαψεύστηκε, πως ο Γραμμένος δεν ήθελε τη σύγκλιση της ματαιωθείσας έκτακτης ΓΣ, φοβούμενος νομικές επιπτώσεις σε περίπτωση που η ΓΣ αποφάσιζε την άρση την παράστασης της ΕΠΟ ως πολιτική αγωγή, με το τελευταίο να θεωρείτο πολύ πιθανό. Με την δικαστική απόφαση περί ματαίωσης της ΓΣ δεν αποδομήθηκε, και μάλιστα από το ίδιο το ποδόσφαιρο, η πολιτική του Κοντονή αφού η υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» αποτέλεσε τη… σημαία για να γίνουν οι γνωστές αλλαγές στην ΕΠΟ. Αρα, έχουν άδικο όσοι έλεγαν πως Γραμμένος και Κοντονής δεν ήθελαν την ΓΣ;
Εντύπωση στις τάξεις των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προκάλεσε ότι στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας δεν αναφέρεται ο λόγος που επικαλέστηκε το σωματείο «Αμαζόνες Κορινθίας» για τη ματαίωση της ΓΣ. Παράλληλα, εντύπωση δεν προκάλεσε μόνο η μη διαγραφή του αλλά πως γίνεται η ομοσπονδία που έχει στις τάξεις της πέντε νομικούς συμβούλους να στείλει μόνο έναν στο δικαστήριο και μάλιστα πρώην συνεργάτη του Κοντονή.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι κάποιοι πρόεδροι ενώσεων διερωτώνται πως γίνεται ομοσπονδία με πέντε νομικούς συμβούλους να μην μπορεί να διεξάγει έκτακτη ΓΣ!