Η ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ είναι ο ορισμός του πέναλτι που κακώς δεν έδωσε ο Παπαπέτρου

***Θα εκτεθεί αν βάλουν τη φάση στα σεμινάρια διαιτησίας
SUPERLEAGUE
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών),
Κούλα (Ξάνθης)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Ηταν στραβό το κλήμα (για την απόδοση του Ολυμπιακού ο λόγος) το… έφαγε και ο Παπαπέτρου. Στο 81’ ο Αθηναίος ρέφερι δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού όχι μόνο έσπρωξε τον Μαροκινό αλλά έβαλε και το πόδι του για να είναι σίγουρος ότι ο Καρσελά δεν θα ολοκληρώσει την προσπάθειά του!
Πρόκειται για φάση που είναι ορισμός του κανονισμού. Θεωρούμε ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει και ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης) που όμως έμεινε ακίνητος. Ο Κούλα στο 41’ έπρεπε να σταματήσει επίθεση του Χίλιεμαρκ με οφσάιντ.
Ο Παπαπέτρου ήταν ελαστικός στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να βγάλει (Λουντ, Κουλιμπαλί (σ.σ. άργησε), Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη).
Μήπως ο διεθνής ρέφερι επηρεάστηκε από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ότι τάχα θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε χέρι του Ανδρούτσου, τα οποία "ανέβηκαν" πριν λήξει το ημίχρονο; Ο ρέφερι έχει ξεκάθαρο οπτικό πεδίο και θα πρέπει να έχει δει ότι ο Βιγιαφάνιες κάνει κοντινό πλασέ και ο Ανδρούτσος αντιδρά, κάνοντας κίνηση να αποφύγει τη μπάλα. Για αυτό και έκανε κίνηση με το χέρι του ότι το παιχνίδι συνεχίζεται…


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
3 Κίτρινες 2
19 Φάουλ 21     
 3 Οφσάιντ 1     

 8 Κόρνερ 2