Ξεχείλισε το ποτήρι, όμως οι αλλαγές έμειναν στα λόγια

Πάλι χάθηκε ο λαλίστατος Μέλο Περέιρα. Αρχές του μήνα προανήγγειλε αλλαγές στη διαιτησία αλλά ακόμη θα πρέπει να τις ψάχνει και ο ίδιος. Ακόμη θα πρέπει να ψάχνει και ίδιος την αδέσμευτη διαιτησία που εύκολα τη λες, όμως δύσκολα τη βλέπεις. Το ποτήρι ήδη έχει ξεχειλίσει αλλά ο Πορτογάλος παραμένει άφαντος, παρέχοντας ασυλία ακόμη και σε «χοντρά» λάθη. Αλλωστε μην αμφιβάλει κανείς ότι ο Βάτσιος και ο Αρετόπουλος, όπου να ναι θα επιστρέψουν αντί να ανακοινώσει ότι τους βγάζει από τους πίνακες, ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.

Ευθύνες
Ο Περέιρα παραδέχθηκε ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα ως Μεσσίας της διαιτησίας. Όμως, επειδή ορισμός σημαίνει ευθύνη, με το να μην τις αναλαμβάνει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως καταστροφέας της. Η ΚΕΔ υπό τον προεδρία του επέλεξε τους Σιδηρόπουλο, Κομίνη που απέτυχαν στα δυο πρώτα ντέρμπι, με κοινό παρονομαστή ότι αδίκησαν τον Ολυμπιακό, και δική του ευθύνη θα είναι αν συμβεί το ίδιο με τον Παπαπέτρου.

Το… κουμπί
Οι ορισμοί δεν γίνονται με το πάτημα ενός …κουμπιού. Κάποιος βάζει τους διαιτητές, άρα αν δεν πάνε καλά έχει και την ευθύνη. Μια ομάδα αν δεν πάει καλά φταίει ο προπονητής. Όμως, δεν είναι δυνατόν στη διαιτησία να μην φταίει κανείς και να μένουν στους πίνακες Αρετόπουλος, Βάτσιος, Καλογερόπουλος, Σιδηρόπουλος.
(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 28/10/2017)