Ντρέπεται κανείς για όλα αυτά; - Ο Σιώπης πάει χειρουργείο, όμως όλα καλά με Μάνταλο και Καλαθενό – Ο Περέιρα και η υπόλοιπη ΚΕΔ έχουν κάτι να πουν για το… χειρουργείο στη Νέα Σμύρνη και την έκθεση-σκάνδαλο που τον βγάζει …λάδι;   


Αντιγράφουμε από το Δελτίο Τύπου του Πανιωνίου: «Ο Μανώλης Σιώπης, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, υποβλήθηκε την Δευτέρα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. Η σχετική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Όλα οφείλονται στο βάναυσο χτύπημα του Λιβάγια στο 25’, όπου ο Μάνταλος, ο οποίος σφύριξε Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1, δεν του έδειξε ούτε κίτρινη. Και σα να μην έφτανε που ο διεθνής ρέφερι δεν απέβαλε τον παίκτη της ΑΕΚ, σε μια φάση που έπρεπε να του δείξει πέντε κόκκινες κάρτες μαζί, «έρχεται» και ο παρατηρητής Καλαθενός (Δωδεκανήσου) για να βγάλει… λάδι με την έκθεσή του τη διαιτησία-αίσχος. Και καλά ήταν απρόσεχτη κίνηση του Λιβάγια, ο οποίος έχει δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν (π.χ. στον αγώνα με τον Παναιτωλικό χτύπησε εκτός φάσης τον Χαντάκια). Αυτή δεν είναι έκθεση αλλά …κουτόχορτο!

Παράλληλα Περέιρα, Κουκουλάκης, Τριτσώνης, Τσαχειλίδης και Καλύβας αφήνουν τους απίθανους διαιτητές και τους παρατηρητές να αλωνίζουν και να διαλύουν τους κανονισμούς και κατ’ επέκταση να αλλοιώνουν τη βαθμολογία. Στο ματς της Νέας Σμύρνης ο Σιώπης έβγαλε αίμα επειδή υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό αλλά ο Λιβάγια (για την… απρόσεχτη (χα,χα,χα) κίνηση που όπως βλέπετε στη φωτογραφία κάθε άλλο απρόσεχτη είναι δεν τιμωρήθηκε ποτέ).

Να τους χαίρεστε τους τόσο ακατάλληλους διαιτητές!

Καλά, ο τέταρτος Καλογερόπουλος δεν μπορούσε να του πει να αποβάλει τον Λιβάγια. Τόσο άσχετοι με τους κανονισμούς είναι οι ρέφερι ή μήπως «τρέχει» κάτι άλλο;