Θα είναι αηδία, αν γίνουν τα ίδια

***Και με τον Παπαπέτρου, όπως και με τους Σιδηρόπουλο, Κομίνη

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός είχε την ίδια αντιμετώπιση από τη διαιτησία στους αγώνες με την ΑΕΚ (εκτός έδρας) και με τον ΠΑΟΚ (εντός) από τους Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) και τον Κομίνη (Θεσπρωτίας). Μια διαιτησία που έδινε την εντύπωση πως παίζει 90-10 που να μη καταλογίζει φάουλ υπέρ των «ερυθρολεύκων», να δίνει ανύπαρκτα στους άλλους αλλά και να μην εφαρμόζει τον πειθαρχικό έλεγχο, όταν πρόκειται να δείξουν κάρτες ο μεν Σιδηρόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ, ο δε Κομίνης στους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος στη χθεσινή του συνέντευξη να ανέφερε ως εκ των βασικών προτεραιοτήτων είναι «να επιβληθεί το «50-50» σε όλες τις εκφάνσεις του ποδοσφαίρου», άρα και στη διαιτησία, όμως στους προηγούμενους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είδαμε διαιτησία 90-10, άντε 80-20 σε βάρος των «ερυθρολεύκων». Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δίνει μια ευκαιρία στην ΚΕΔ να αποδείξει ότι δεν υπάρχει διαρκής στοχοποίηση της διαιτησίας σε βάρος του Ολυμπιακού αλλά και στον Παπαπέτρου να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι με τους «ερυθρόλευκους», αν και σε έξι προηγούμενα παιχνίδια δεν τους έδωσε 13 πέναλτι, αν και τους στέρησε, με τη διαιτησία του (αυτός και ο Κύζας) στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τη συμμετοχή στον τελικό, αν και προσπάθησε να τους βάλει φρένο, όμως νίκησαν, στο περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Γιάννινα.
Αλλωστε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, αναφέρει το γνωστό ρητό. Παπαπέτρου, Κομίνης, Σιδηρόπουλος είναι διεθνείς. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πέσει «θύμα», πάντα αγωνιστική η κριτική, δυο ακόμη διεθνών. Του Καλογερόπουλου (1-1 στην Ξάνθη) και του Αρετόπουλου (0-1 με τον Ατρόμητο).
Αρα θα είναι κοροϊδία αν ξαναγίνουν τα ίδια. Και οι αρμόδιοι θα εκτεθούν για μια ακόμη φορά…

ΑΚΟΜΗ ψάχνουμε το 50-50 που διατυμπανίζει στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος