Γιατί δεν ανακοινώθηκε η παραμονή του ...υπερπροέδρου Δέδε για έναν ακόμη χρόνο;   - Το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε την παράταση της θητείας του Εκτελεστικού Γραμματέα

***Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού...

Κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρουν ότι μπορεί ο Γραμμένος να είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ, όμως ο Δέδες είναι... υπερπρόεδρος! Πάντως, για να μιλήσουμε σοβαρά ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ θα παραμείνει στη θέση του, εννοείται προσωρινού, Εκτελεστικού Γραμματέα για έναν ακόμη χρόνο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραμονή του Δέδε αποτελούσε και επιθυμία του Γενικού Γραμματέα της UEFA, Θόδωρου Θεοδωρίδη.
Μια παραμονή που πέρασε από... χίλια κύματα και για αυτό αρχικά η θητεία του ανανεώθηκε προσωρινά για έναν μήνα, μετά για 15 μέρες (δηλαδή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου), για να έρθει η χθεσινή (28/09) απόφαση του ΔΣ για έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος δυσκολεύτηκε να περάσει την απόφαση επειδή, όπως αποκαλύψαμε πριν από μερικές μέρες, δεν τον ήθελε το μπλοκ του Βορρά.
Μπορεί εμείς να θεωρούμε ότι λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς του, ως παράγοντα της ΑΕΚ, δεν είναι δυνατόν ο Δέδες να παραμένει Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, όμως υπάρχει κόσμος που χαίρεται, επειδή δεν θα χρειαστεί να ξενιτευτεί, να πάει κοντά στον φίλο του Θόδωρο. Μια άλλη παράμετρος είναι ότι στην περίπτωση αυτή η ελληνική διαιτησία θα έχανε έναν σημαντικό υποστηρικτή της που, σύμφωνα με πηγές, θαυμάζει το έργο του Σταύρου Μιχάλη Περέιρα, ενώ ο άπειρος στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή, ο πρόεδρος Γραμμένος δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος της διοίκησης.
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας σε κάθε ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στην προκειμένη περίπτωση ο Δέδες,  είναι πρόσωπο-κλειδί και θα φροντίζει να ξεκουράζεται ο πρόεδρος.
Περιμένουμε και τους αναλογους πανηγυρισμούς από το σύνολο των... εξυγιαντών.