Ορίστηκε στην ΑΕΚ, έτρεξε τα τεστ για υποψήφιος διεθνής!

Πρώτη φορά μπαίνει ο Μπουξμπάουμ βοηθός σε παιχνίδι της ΑΕΚ! Ανήκει στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και πρόπερσι που ανέβηκε στην Λίγκα είχε πάρει συνολικά έξι ορισμούς, όμως κανέναν στην ΑΕΚ, πέρσι που υποβιβάστηκε μπήκε σε τρία ματς της Λίγκας και φέτος που επέστρεψε τον επέλεξαν για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα.
Μάλιστα ο Μπουξμπάουμ, αν και πέρσι υποβιβάστηκε, εμφανίστηκε χθες στα αγωνιστικά τεστ των υποψηφίων διεθνών βοηθών ενώ την περασμένη Τρίτη που έτρεξαν κανονικά δεν είχε παραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η ακύρωση των τεστ του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει μέρος. Ολοι οι διεθνείς βοηθοί τα πέρασαν, ενώ υποψηφιότητα για διεθνείς έθεσαν οι Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Κουράκης (Ηρακλείου), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καμπούρης (Εύβοιας), Πάτρας (Μακεδονίας). Φαβορί για την κενή θέση είναι ο Γρεβένης.
Σημειώνουμε ότι όλοι οι διεθνείς βοηθοί πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ που έγιναν για δεύτερη φορά, επειδή την περασμένη Τρίτη κατά λάθος τους σταμάτησαν στα 36 75αρια αντί να τρέξουν σαράντα.
Αναλυτικά πέρασαν οι:
Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών)
Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) 
Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) 
Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) 
Χασάν Κούλα (Ξάνθης)  
Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)  
Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών)
Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας) 
*Κενή είναι μόνο η θέση του Κούρεντα, όμως διέρρευσε πως θα «ελευθερωθούν» μια δυο ακόμη.