«Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστές αυτής είναι μέσα στην ΕΠΟ»

***Γιατί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης μίλησε έξω από τα δόντια στο ΔΣ της ΕΠΟ, εξαπολύοντας επίθεση στον Γραμμένο
***Τι είπε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου
Αστραψε και βρόντηξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης στη διάρκεια του ΔΣ της ΕΠΟ, εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, επειδή «ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστές αυτής, είναι μέσα στον Ομοσπονδία», ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2.
Μπορεί ο Γραμμένος να κάνει δηλώσεις για δήθεν ισονομία και για το ότι «δεν υπάρχουν χαλίφηδες», όμως από την άλλη πλευρά υπάρχει η τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή κ. Περέιρα στο σεμινάριο των διαιτητών ότι «σύμφωνα με την UEFA υπό διερεύνηση το 75% των αγώνων της Football League» ή κατ’ άλλους ότι «το 75 % των αγώνων της Football League είναι στημένοι».  
 «Κύριε Γραμμένε, εσείς δεν έχετε ακούσει τι γίνεται στη Β' Εθνική; Δεν ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Περέιρα; Τίποτα δεν ξέρετε; Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστές αυτής είναι μέσα στον Ομοσπονδία», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Αγραφιώτης.

Όσον αφορά στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, είπε. «Εμείς χθες παίζαμε με τη Γιουβέντους, τη φιναλίστ του Champions League. Μια παγκόσμια δύναμη. Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει κίτρινη άνευ λόγου και αιτίας στον καλύτερό μας παίκτη στο τρίτο λεπτό; Εσείς δεν βλέπετε τι γίνεται;».