Θεοδωρίδης: «Ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 90-0 τον Ολυμπιακό. Ο Κουκουλάκης και ο Δέδες να σηκωθούν να φύγουν από την ΚΕΔ»

*** «Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το πράγμα με τους διαιτητές»


Ο Σάββας Θεοδωρίδης εκμυστηρεύθηκε τι είπε με τον Μπουφόν, μίλησε για τη απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με την Γιουβέντους, δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Λεμονή». Παράλληλα ξέσπασε κατά των Σιδηρόπουλου, Δέδε, Κουκουλάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μίλησα πολλή ώρα μαζί του και μου είπε συγκεκριμένα πως ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και παρουσίασε τέτοια ομάδα. Μου είπε συγκεκριμένα ότι "δεν περίμενα τον Ολυμπιακό μετά από τέτοια ταλαιπωρία να έχει τέτοια ομάδα". Είναι τερματοφυλακάρα και του είπα ότι μπορεί να παίξει για ακόμη πέντε χρόνια. Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μία ομάδα που είχε ένα κυνηγητό από τον Σιδηρόπουλο, τον οποίο συνεχίζουν να έχουν στην ΚΕΔ. Είχαν γίνει πολλές αστοχίες μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είχε μία ενδεκάδα.

Η Γιουβέντους είναι παντοδύναμη. Είναι φοβερή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Δεν πειράζει όμως. Εκεί κάτι Σιδηρόπουλοι χαλάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 90-0 τον Ολυμπιακό προχθές. Δεν μίλησα γιατί του τα φύλαγα και αυτός ο Κουκουλάκης και ο Δέδες να σηκωθούν να φύγουν από την ΚΕΔ. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το πράγμα με τους διαιτητές. Ο Ολυμπιακός μέχρι τον Δεκέμβρη θα είναι πρώτος. Γίνανε οι σωστές κινήσεις από τον πρόεδρο και έκανε άγια που άλλαξε τον προπονητή. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει μπροστά. Το μόνο που φοβάται ο Ολυμπιακός, το οποίο δεν έχει και δεν θέλει να έχει ποτέ είναι η εύνοια της διαιτησίας. Θέλει το 50-50 το οποίο δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Οι φίλαθλοι με έχουν πρήξει και μου λένε "τι κάνετε σαν Ολυμπιακός;" Τι να κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ έχασε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους. Στον Λεμονή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον είχα προτείνει από την αρχή της περιόδου. Έμεινα ενθουσιασμένος. Οι παίκτες της Γιουβέντους κυλιόντουσαν κάτω και μου είπε ο Μπουφόν ότι τον υπολόγιζαν πολύ».