Ο... κορυφαίος αλλοίωσε το αποτέλεσμα σε βάρος του Αστέρα - Αντί για την μπάλα, παραλίγο να μπει στα δίχτυα ο αμυνόμενος από σπρώξιμο του σκόρερ του ΠΑΣ - Να βάζουν επιπρόσθετους στα παιχνίδια του για να φταίει κάποιος άλλος



SUPERLEAGUE
1η Αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2
1 Kίτρινες 3
11  Φάουλ   14
3  Οφσάιντ  2
3  Κόρνερ  4
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),
Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Παρατηρητής: Μητροφάνης (Αθηνών)


Με το καλημέρα άρχισαν τα γέλια με τον... κορυφαίο. Χειρότερο ξεκίνημα δεν γινόταν για τον Σιδηρόπουλο αφού στην Τρίπολη αλλοίωσε αποτέλεσμα σε βάρος του Αστέρα. Το δεύτερο του ΠΑΣ στο 19' δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας (Μαυροπάνος) έσπρωξε τον Σελίν του Αστέρα, τόσο δυνατά που παραλίγο να μπει στα δίχτυα πριν από την μπάλα. 

Η φάση ξεκινά από κόρνερ και ο Σιδηρόπουλος έχει "πιάτο" όλη την περιοχή. Αν δεν βλέπει αυτά, τότε τι βλέπει ο διεθνής ρέφερι που αναμένεται να οριστεί και σε ματς-ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League ή του Europa League;
Και να τιμωρηθεί δεν πρέπει να ανησυχούν οι θαυμαστές του Σιδηρόπουλο. Θα τον ορίσουν στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 5η αγωνιστική.

Είτε τους ορισμούς κάνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, όπως αφήνουν αρκετοί να εννοηθεί, είτε ο Σταύρος-Μιχάλης Περέιρα!
Στο δεύτερο βοηθό Δημητριάδη (Μακεδονίας) έτυχαν όλες οι δύσκολες φάσεις. Σωστός στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ αφού δεν υπάρχει οφσάιντ σε μια οριακή φάση, σωστός και στο 36' που σταμάτησε επίθεση του Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα σε μια επίσης οριακή φάση. Και να έχει κάνει λάθος στο 64', υποδεικνύοντας οφσάιντ τον Καλτσά, δεν είναι κάτι σπουδαίο, καθώς ο παίκτης του Αστέρα έγινε κάτοχος της μπάλας, καθώς γυρνούσε προς τα πίσω... Πάντως, από την τηλεόραση η φάση δεν είναι ξεκάθαρη.