Ρεσιτάλ ανικανότητας ο Κατσικογιάννη

***Από τώρα, όπως και πέρσι, η διαιτησία άρχισε να βάζει μπλόκα στον Ολυμπιακό.
***Ας πάει σε οφθαλμίατρο ο ρέφερι…
***Σούπερ προκλητικός ο βοηθός Βλάσσης (Λασιθίου)
***Για κλάματα και ο Αλεξέας (Μεσσηνίας)
***Να μην ξαναμιλήσει για ισονομία ο Γραμμένος και αν δεν ξέρει, να μάθει για τους χαλίφηδες
***Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν φύγουν Περέιρα, Τριτσώνης και Κουκουλάκης

Μπορεί ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) να ξεκίνησε με μια σωστή απόφαση, καθώς δεν γινόταν να μη δώσει το πέναλτι του Αναστασιάδη στον Πάρντο στο 28’, με το οποίο ο Φορτούνης έκανε το 1-0 επί της Λαμίας που έμεινε και τελικό σκορ, όμως στη συνέχεια ο ρέφερι του αγώνα έχασε τη σφυρίχτρα. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η ανύπαρκτη αποβολή του Μίλιτς στο 70’, με δεύτερη κίτρινη. Ούτε φάουλ δεν έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού στον Κόστα, ο οποίος έπεσε μόνος του! Κι όμως, ο Κατσικογιάννης τον απέβαλε τον Μίλιτς. Οσοι δουν το βίντεο θα διαπιστώσουν ότι ο ρέφερι είναι ανίκανος και θα πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο. Πρόκειται για εξόφθαλμο λάθος, από τα χειρότερα που έχουν γίνει στα γήπεδα.
Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στο 40’ ο Ακόστα πρώτα έσπρωξε και μετά ανέτρεψε τον Οφόε, όμως ο Κατσικογιάννης δεν είδε τη διπλή παράβαση για να δώσει το πέναλτι. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Βλάσση (Λασιθίου) που είχε καλύτερο οπτικό πεδίο, καθώς η φάση έγινε στην πλευρά του.
Ιδιαίτερα μετά 70’, δηλαδή την ανύπαρκτη αποβολή του Μίλιτς ο Κατσικογιάννης άρχισε να σφυρίζει προκλητικά κατά του Ολυμπιακού. Στο 75’ ο Πίτι τράβηξε τον Ρομάο από τη φανέλα, παρατεταταμένο τράβηγμα, όμως ο ρέφερι δεν έδωσε ούτε φάουλ, ούτε κάρτα. Στο 91’ ο Σεμπά βρήκε μπάλα, όμως ο Κατσικογιάννης ανακάλυψε φάουλ και έδωσε κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού! Το φάουλ εκτελέστηκε (92’) και ο βοηθός Βλάσσης (Λασιθίου) δεν καταλόγισε οφσάιντ, αν και ήταν τρεις παίκτες της Λαμίας!!!! Είχε δείξει από την αρχή τις προθέσεις του, καθώς στο 10’ σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ομάρ, με αποτέλεσμα να χαθεί επίθεση του Ολυμπιακού.
Μεγάλο λάθος έκανε και ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) στο ξεκίνημα του β’ μέρους (48’), καταλογίζοντας ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Μίλιτς.
Το φοβερό στατιστικό του ματς: Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή της μπάλας, όμως (με τις δυο στον Μίλιτς) ο Κατσικογιάννης έδειξε έξι κίτρινες στους «ερυθρόλευκους» και τέσσερις στη Λαμία.
Ο Κατσικογιάννης ήταν γνωστός. Είχε αδικήσει τον Ολυμπιακό και στο περσινό ματς με τον Παναιτωλικό. Κι όμως, αν και στο Αγρίνιο ήταν προκλητικός ανέβηκε κατηγορία!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ:
Αίσχη στον Αγρίνιο


Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου, φωτ.) ορίστηκε στο Λαμία-Ολυμπιακός που γίνεται στο Περιστέρι. Ανέβηκε φέτος στην Λίγκα, όμως ως… υποψήφιος είχε σφυρίξει και Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2, όπου: Στο 4’ δεν απέβαλε τον Ρότσα για γονατιά στο πρόσωπο του Μάρτινς, στο 7’ ο Χαντάκιας χτύπησε τον Καρντόσο και πάλι δεν έδωσε τίποτα, στο 19’ δεν καταλόγισε πέναλτι των Λόπεζ και Κουτρομάνου στον Μάριν, όπως και στο 69’ σε ανατροπή του Ανδρούτσου από τον Κλέσιο.