Από την ΑΕΚ (στο παρελθόν) σε επιτροπή της ΕΠΟ (τώρα)!

***Ο λόγος για τον πρώην διαιτητή Κώστα Παπασταμάτη που στις 30 Μαρτίου 2015 ο Κούγιας είχε δηλώσει πως «έκανε ότι μπορούσε για να σπρωχτεί η ΑΕΚ» 

Προχωρά η ισονομία που εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο πρώην διαιτητής, τηλεκριτικός, ο Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών) που είχε συνεργαστεί με την ΑΕΚ σε επίπεδο αθλητικού management, όπου όπως ανακοινώθηκε έκανε την πρακτική του, ενώ όταν η ΑΕΚ έπαιζε στην Football League είχε μπει στο τμήμα μάρκετινγκ της «μικρής λίγκας» ή αλλιώς της Ενωσης Β’ Εθνικής, με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ πλέον είναι αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλείας και Γηπέδων. Είναι ο ίδιος Παπασταμάτης για τον οποίο στις 30 Μαρτίου 2015 ο νυν μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και τότε της Παναχαϊκής κατονόμασε πως ήταν μεταξύ αυτών που «έκανε ό,τι μπορούσε για να σπρωχτεί η ΑΕΚ».

Τώρα, πως συνδυάζεται το αθλητικό management με την ασφάλεια των γηπέδων, μόνο η διοίκηση Γραμμένου μπορεί να το εξηγήσει αλλά επειδή έχει τα προσόντα μπορεί να τα καταφέρει. Με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Παπασταμάτη, ο οποίος πλέον θα έχει τη δυνατότητα (αφού για λόγους ασφαλείας θα έχει πρόσβαση παντού) να βλέπει από κοντά και φίλους του διαιτητές.
Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ισχύει η δήλωση Γραμμένου «δεν θέλουμε χαλίφηδες πάνω από το κεφάλι μας»!

ΦΩΣ 02/11/09