Πιο… σαλάτα δεν γινόταν από τον Τζήλο και όχι μόνο!

***Ο Λαρισαίος δεν απέβαλε τον Λιβάγια και τα έκανε «μαντάρα» με τις κάρτες
***Χαμένη η διαιτησία στο ΟΑΚΑ με όσα έγιναν στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ
***Επειδή έχουμε… εξυγίανση, ας βάλουν μόνιτορ σε όλους τους πάγκους
***Στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός χρέη ...VAR εκτέλεσε ο Δημητριάδης της ΑΕΚ;

SUPERLEAGUE
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0
1              Κόκκινες              0
0              Αποβολές            1
2              Κίτρινες               6
13           Φάουλ                  14          
 0             Οφσάιντ              1             
 2             Κόρνερ                 4
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς),
Καλφάκης (Χανίων)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

«Λάστιχο» έκανε τους κανονισμούς ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Στο ματς ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0, όπου «δικαίωσε» τον περσινό υποβιβασμό του στη δεύτερη κατηγορία, παρόλα αυτά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τον έβαζαν στη Λίγκα και κατά σύμπτωση ο Περέιρα (λέμε τώρα) όχι μόνο τον επανέφερε στην πρώτη κατηγορία αλλά τον ξεκίνησε από την πρώτη αγωνιστική.
Το πέναλτι στην ΑΕΚ είναι σωστό, καθώς ο Πάουλο πάτησε στην πλάτη τον Τρίστασον (14’), όμως ο Τζήλος του έδειξε κίτρινη αντί για απευθείας κόκκινη! Ο,τι νάναι.
Σωστή η αποβολή του Αλμέιδα, ο οποίος έριξε αγκωνιά στον Χαντάκια (27’), πρόκειται για τον ορισμό της απευθείας κόκκινης. Παρόλα αυτά συμβουλεύτηκε τον τέταρτο Διαμαντόπουλο για να τη δείξει.
Όμως, στο 47’ ο Τζήλος έπρεπε να αποβάλει έναν ακόμη παίκτη της ΑΕΚ. Ο Λιβάγια έριξε σφαλιάρα στο πρόσωπο στον Χαντάκια αλλά πέρα έβρεχε για τον Τζήλο. Μάλιστα άφησε τη φάση να συνεχιστεί, ούτε φάουλ δεν έδωσε στον Παναιτωλικό, και η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία.
Στο 48’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Πάουλο για φάουλ στον Μάνταλο.
Ο Τζήλος τα έκανε μαντάρα με τις κάρτες. Άλλες έδινε, άλλες όχι. Οι περισσότερες που δεν έδωσε ήταν σε βάρος της ΑΕΚ, ενώ στον Παναιτωλικό έβγαλε αρκετές. Διαχείριση μόνο για τη μια πλευρά γίνεται;
Η διαιτησία έγινε… κωμωδία στο 73’. Ο βοηθός Δημητριάδης (Καστοριάς) δεν μέτρησε το γκολ του Γιόχανσον, επειδή είδε οφσάιντ. Όμως, άρχισαν να φωνάζουν από τον πάγκο και την εξέδρα και τελικά παραδέχθηκε το λάθος του. Μπορεί τελικά να μην μπόρεσαν να εφαρμόσουν το video assistant referee (VAR), όμως ας βάλουν μόνιτορ στους πάγκους. Ούτως ή άλλως γελάμε με την ελληνική διαιτησία… Χρέη VAR εκτέλεσε ο Δημητριάδης της ΑΕΚ;

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος δεν έχει δίκιο που αμφισβήτησε το πέναλτι, όμως καυτηρίασε την… φάση που έγινε στο δεύτερο γκολ: «Βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο με ένα πέναλτι που δεν υπάρχει. Στο δεύτερο γκολ ο βοηθός (Δημητριάδης της ΕΠΣ Καστοριάς) άλλαξε την απόφασή του μετά από παρότρυνση από την κερκίδα. Όλα αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο».