Ο Περέιρα ήρθε για να εφαρμόζεται ο κανονισμός ή για να μας λένε πως κάνει ό,τι θέλει;

***Θα αντιδράσει η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ η οποία έχει δικαίωμα αλλαγών στην ΚΕΔ βάση του κανονισμού που, όπως μας λένε, εστάλη από τη FIFA;
Με αποκορύφωμα τους ορισμούς για το πρωτάθλημα Κ 20 της Superleague, χωρίς να υπάρχουν πίνακες διαιτητών και βοηθών της Β’, Γ’ Εθνικής, με αυτή την… παγκόσμια πρωτοτυπία λοιπόν, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως τίποτα δεν άλλαξε στην ελληνική διαιτησία σε σχέση με την σεζόν 2016-17. Την προηγούμενη σεζόν, επί Τριτσώνη, Κουκουλάκη έγιναν απίστευτα πράγματα.
1)Τα εξόφθαλμα λάθη εναντίον του Ολυμπιακού και η ασυλία για όσους τα έκαναν, καθώς έμειναν στους πίνακες των ρέφερι και των βοηθών.
2)Μεοσύσης της περιόδου επανέφεραν τους μη αξιολογημένους του περασμένου καλοκαιριού, καταργώντας και τις γραπτές εξετάσεις αλλά και τον κανονισμό που δεν προβλέπει αλλαγές μεσούσης της περιόδου. Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν το προβλέπει ο κανονισμός αλλά το απαγορεύουν FIFA & UEFA. Οι αρμόδιοι δεν έλαβαν υπόψη ότι κάποιοι από αυτούς βγήκαν εκτός λόγω χαμηλών βαθμολογιών!!!
3)Διαιτητής ορίζονταν αν και δεν είχε περάσει τα αγωνιστικά τεστ της Superleague, παρά μόνο αυτά της Γ’ Εθνικής!!!
Και άλλα πολλά…
Παρόμοιο… τροπάριο συνεχίζεται και φέτος. Την προηγούμενη σεζόν "έγραφαν" στην άμμο τον κανονισμό και έλεγαν ότι κάνουν αυτά που θέλουν η FIFA και η UEFA. Τώρα πως ο Περέιρα κάνει ό,τι θέλει, επειδή τον έβαλε η FIFA.
Δηλαδή η Παγκόσμια Ομοσπονδία έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Ποιος είναι πάνω από όλους. Ο κανονισμός ή ο Περέιρα; Ο Πορτογάλος δεν ήρθε επειδή γίνονται μεγάλα διαιτητικά λάθη και δεν εφαρμόζονταν ο κανονισμός;
Γιατί και φέτος ξεκίνησαν όπως και πέρσι; Σα να μην υπάρχει κανονισμός…