Νέα επίθεση Παπακωνσταντίνου στον Γραμμένο: «Κανένας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ειναι ευτυχισμένος με την παράδοση σας άνευ όρων για μια καρέκλα !!!!»

*** «Θα υπάρχει αντίπαλος σας και θα είναι ποδοσφαιρικά πολύ Δυνατός για να τον αντιμετωπίσετε»!!!
*** «Ακόμη περιμένω Απάντηση απο τον Κο Β. ΓΡΑΜΜΕΝΟ τι έχει να πράξει για την πορεία των ενώσεων;»

Νέα επίθεση, με αιχμές, του Γιάννη Παπακωνσταντίνου κατά του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας στο Facebook:
«Εκπλήσσομαι !!!!!
Μια παρα πολύ σοβαρή επισήμανση μου για να αντιμετωπισθεί μια σοβαρή κατάσταση για την πορεία των ενώσεων έγινε μεγάλο θέμα απο τους αντικειμενικούς και εξηγιαντες δημοσιογράφους και οχι μονο νομίζοντας οτι θα με συκοφαντήσουν γράφοντας για Ε. Ο.
Τους απαντώ:
1) ο ένας κύριος απο αυτους ονόματι Βα.......... ήταν ποιο παλιά έμμισθος στην ΕΠΟ και εκδιώχθηκε άρα έχει απωθημένα και βέβαια οχι σαν και αυτά που έπραττε στο καφενείο του ΕΜΙΛΙΟ !!!
2) Το θέμα δεν το ξεκίνησα εγώ αλλα απο ανάγνωση θέματος στο SPOR FM 94,6 & live sport .
3) Ακόμη περιμενω Απάντηση απο τον Κο Β. ΓΡΑΜΜΕΝΟ τι έχει να πράξει για την πορεία των ενώσεων;
4) Μακάρι όσα πράξαμε οργανωτικά για το ποδόσφαιρο στα δυο Χρονια διοίκησης μας να τα κάνετε στα Χρονια που θα διοικήσετε αν το καταφέρετε και αυτο γιατι σας επισημαίνω οτι φίλος δικό σας σας γραφει οτι θα τρέχετε μόνοι σας και θα έρθετε δεύτεροι !!!!
5) Επισημενω για τον Κο ΓΡΑΜΜΕΝΟ οτι για όσα συμβαίνουν τα τελευταία Χρονια στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ !!!! Σαν Νομικός κατι πρέπει να ξέρει καλύτερα απο εμένα .
6) Τέλος για ένα πράγμα ειμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει αντίπαλος σας και θα ειναι ποδοσφαιρικά πολύ Δυνατός για να τον αντιμετωπίσετε !!!

7) Κανένας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ειναι ευτυχισμένος με την παράδοση σας άνευ όρων για μια καρέκλα !!!!