Η στήριξη των ενώσεων και οι εκλογές των ΕΠΣ

Απάντηση Γραμμένου σε ερώτηση για το πόσες Ενώσεις έχει στο πλευρό του: «Είναι 34 Ενώσεις, συν 2 που δεν μπορούσαν να παραστούν στην πρόσφατη συνάντηση στον Βόλο, αλλά μίλησα με τους ανθρώπους, ήταν δικαιολογημένη η απουσία τους. Έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία, που πάρα πολύ δύσκολα ανατρέπεται. Είναι αρραγής, ενωμένη και αποτελεί μονόδρομο».

-Ποια είναι η άποψή του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας σχετικά με τις καταγγελίες για το πώς κερδήθηκαν οι περισσότερες από αυτές;

Διαβάστε και σχετική επιστολή του Ιωάννη Μαντζούνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Αργολίδας:
«Περίμενα από τον κ. Γραμμένο να μας πει τίποτα καινούριο. Απεναντίας διαβάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τους χαλίφηδες, τη διαιτησία, τις ενώσεις, τον τελικό της ντροπής του Βόλου, τις ευθύνες του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αστυνομίας κλπ, μου δίνει την εντύπωση ότι αγνοεί ή θέλει να αγνοεί ότι για τη λύση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου δεν αρκούν οι καλές προθέσεις και τα ευχολόγια. Χρειάζεται να είναι ανεξάρτητος και ο κ. Γραμμένος  δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι. Επίσης σε καμία δήλωσή του δεν έχει καταδικάσει ή αναφερθεί σε γεγονότα και πρακτικές που συμβαίνουν σε εκλογές των ενώσεων που κατά διαβολική σύμπτωση οι εκλεγμένοι είναι μεταξύ των υποστηρικτών του. Εκτός αν δεν έχει λάβει γνώση για όσα έγιναν στην Αργολίδα στις πρόσφατες εκλογές και για την εισαγγελική έρευνα για πλαστογραφίες και άλλα αδικήματα. Είμαι στη διάθεση του για πληρέστερη ενημέρωση.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ»